Kommentoi

Kepustakin on tulossa työväenpuolue kokoomuksen pahvi ja SDP:n raittiusintoilu hengessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lantakaasuttimella kurvailevasta kaljapulloon säilötystä Suomen pelastajasta povataan helmikuun lopun laskiaisen galluphäviäjää, mutta menestyvä yrittäjä on ennennäkemätön kokeilu pääministerinä, joten sataa Sipilän laariin toivottavasti Suomen pelastukseksi, mutta todennäköisesti lama sen kun jatkuu ja jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä on jo vuosia kaivattu Kaleva III -olutta. Äkkiä toimeksi! Sitä voisi VIrossa myydä nimellä Kalev ja lujittaa näin edelleen veljeskansojen jo vahvoja suhteita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkos M G-R kirjoittanut keskustan alkoholipoolliittisen ohjelman, eikä Sekoomuus, niinkuin Anttila puhuu muunneltua tottuuttansa? Pussikaljat alkoon, ja K- s- kauppojen osalta vois tehdä ostorajoituksen per kerta. Max 4 tlk tai 2 ltr ostokertaa kohden. Virosta ja ulkoimailta, entintään sen verran kuin kantaa jaksaa, eikä pyörillä siirtää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lantattua kalijaa ei kukaan seleväjärkinen juo. Happy Hours takaisin ja eurooppalaisia oluita Suomeen. Paha virhe maalaisliitolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaljanlanttaustahan esitti jo Kataisen hallituksen ministeri Maria G-R v-2011, mutta ovatpa sosdemit nyt hipi hiljaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksihän Kepua panetellaan yhtä paljon kuin Perussuomalaisia, Kokoomusta ja SDPtä yhteensä? Helsinkisentrinen Suomi kokee aggraari ja periferia Suomen uhkana?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta on ja pysyy landepaukkujen ompelukerhona, jonka tarkoituksena on palauttaa Suomi Ahon laitaan Impivaaran kupeeseen, missä juodaan vain punaista maitoa ja tanssitaan kansantansseja riihiladossa, kaukana pahasta maailmasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka kepu pettää aina ja on ihan PC :stä muutenkin, niin älä käy toimittamaan punaisesta maidosta. Se on hyvää. Siksi toisekseen, miksi niiden tanssien tarvii olla just kansantanhuja ja miksi just riihiladossa ?. voihan niitä tanhuilla vaikka taivasalla. Ja sitä paitsi impivaarassa on hyvä olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi koska kepu kalastelee ääniä turhilla lupauksilla ja silti ei ole radikaalisti eri mieltä mistään nykyhallitukseen verrattuna. Hankala mitään muuttaa, jos hallituksessa mielipiteet ja suunta eivät radikaalisti muutu esim EU:n suhteen. Verotus-arvomaailmakin sama kuin kokoomuksella, niin mikä voi muuttua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen samaa mieltä. Eilen jopa MTV asiantuntija sanoi, että on kytätty mistä löydetään juttu kepusta , eli kepu on median silmätikkuna. En tilaakaan lehtiä ja katso paljon uutisia, jotka käsittelee tyhjänpäiväisyyksiä, media vaikuttaa meidän kansalaisten äänestyskäyttäytymiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Media osoitti voimansa, Sipilä torppasi puolueen kaljakaijojen kulman aloitteen, mutta vaalit vasta näyttävät miten vaikutti gallupvoittajuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustan tuleva takinkääntöpolitiikka paljastui vahingossa etukäteen, lisää on tulossa ennen vaaleja ja varsinkin sen jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vähälläpä media saisi kannatuksen muuttumaan nostaessaan tämän hallituksen sekoilun ja saamattomuuden yläpuolelle. Helppoa on medialle tavallista äänestäjää vedättää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image