Kommentoi

Stubb löytänyt hengenheimolaisen, liikemies Sipilän, jota kerjää mukaan ja taustalla ärisee kansanrintaman sydän Antti Rinne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leikkivätkö puoluejohtajat jussista vai opettaako Stubb miten leikitään Kataista, myllerretään talous komissiokuntoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hahaa. Tarvittiin työväenpuolue SDP:n Paavo Lipponen ajamaan köyhät kyykkyyn ja tulee maaseutupuolue Kepun Sipilä ajamaan maaseudun ja pääkaupunkiseudun ulkopuolisen periferian kyykkyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helppo on luvata työtä josta ei makseta oikeata palkkaa. Siis työttömiä voidaan pakottaa palkattomiin töihin yhdistyksiin ja säätiöihin työttömyysturvansa menetyksen uhalla. Sitten vielä kunta tilaa noilta työtä mitä suorittavat palkattomat työntekijät. Täysin moraalitonta ja epäeettistä toimintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on niin totta. Ja nokialaisille tarjotaan oikeita töitä niin se on sitte muka hädänalaisten hyväksikäyttöä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepu on luvannut 200000 työpaikkaa 10 vuoden kuluessa, istuva hallitus 100000 kuluvalla vaalikaudella. Odotan mielenkiinnolla kumpi pääsee lähemmäksi lupauksiaan. Vaikka istuvassa hallituksessa istuu demarit, nuo työpaikkojen luomisen "asiantuntujat", tulokset ovat jääneet laihoiksi. Mutta sehän ei uskollisia demariäänestäjiä häiritse, koska istuvan hallituksen epäonnistuminen työllisyyspolitiikassaan oli tietysti edellisen, tai sitä edellisen hallituksen vika. Mutta ei muistella ikäviä epäonnistumisia koska onhan demareiden keinovalikoimassa työllisyyden kohentamiseksi paljon hyvääkin, nimittäin kun tutustuu näihin , vaikkapa Lauri Ihalaisen keinoihin työllisyyden kohentamiseksi saa ainakin hyvät naurut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepun kannattaa teettää lisää vahasipilöitä. Saisi koko kansa heittäytyä suuren profeetan eteen palvomaan ja toivomaan taas 200 000:tta uutta työpaikkaa joita demarit eivät saaneetkaan lupauksistaa huolimatta taiottua kuluneella vaalikaudella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image