Kommentoi

Saas nähdä kuinka paljon velkaa Suomen "täytyy" vielä ottaa Kreikan pelastamiseksi - Todella älytöntä touhua!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai kelju kalju venäläinen ole Kreikan lainat kainalossaan muuntumassa tosiottoisesta Kentaurista runo Pegasokseksi, joka Urjalan taikayöstäkin Feenikslinnun lailla kohoaa veronmaksajien avustuksella kahta hurjempaan lentoon?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Martti Huuhaa Innasen Marduusialainen kissantervauslaulu sopisi kuvaamaan Kentaurin muuttumista runo Pegasokseksi joka sujahtaa veronmaksajan kolhoosilompuukiin ja sieltä Feenikslinnun lailla kohoaa korkeuksiin vähäväkisen Pohjois-Euroopan rahat koukkuisissa sormissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kreikan ongelma on pelkästään toimimaton veronkanto. Kreikan verohallinto saa kerättyä vain 47 % kreikkalaisten demokraattisesti itse itselleen määräämistä veroista.

Juorukalenteri auttaisi veronmaksumoraalin parantamisessa.

Kyllä naapuri osaa valvoa sielläkin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kova homma olisi siinäkin, että saisivat perittyä takautuvasti monimiljardööriperheiltä sukupolvien ajan keräämättä jääneet verot ja kavalletut varat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksilösuoja liian vahva ja tiedot toisista todennäköisesti liian hataria, tuskin kreikkalaisetkaan päästävät omistustallenteisiinsa ja vain selkeästi näkyvät voisi päätellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entinen Kreikan suurlähettiläämme Ole Norrback sanoi äsken A-Studiossa maan suurimman ongelman olevan "harmaa talous" ja sehän ei näy yhtään missään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image