Kommentoi

mää kävin saksasa aina Aldi Marktissa ku se oli olevinaan halapa, kalija
sitte kävin piimäpurkin kans Munchenin mäkkärissä sillon ku oli Big Mäc kaks yhen hinnalla
joissain burgeripaikoissa oli kalijaakin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidl on ja pysyy vakiokauppana. Jo ihan senkin vuoksi että hinnat on samat kaikille eikä tarvitse pelleillä typerillä bonuskorteilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

> ... bonuskorteilla.

Niinpä: ensin peritään ylihintaa ja sitten ollaan niin mahdottoman höylejä, että annetaan siitä osa takaisin. Yksinkertaisinta olisi tietenkin myydä alun perin hieman halvemmalla, mitä tietenkin auttaisi se, ettei olisi bonuskorttijärjestelmän kuluja. Mutta eipä tietenkään: "etuna" markkinoidun järjestelmän todellinen tarkoitus on hintavertailun vaikeuttaminen ja sitä kautta hintakilpailun välttely (ja tietenkin vielä tietojen kerääminen asiakkaiden ostoksista). Niinkuin markkinoinnissa (= kaupallista propagandaa) yleensä asiakas lopulta maksaa siitä, että tulee harhaanjohdetuksi ja manipuloiduksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne mistään hinnoista tai laadusta tajua. Pääasia että luulevat ostavansa edullisesti periaate "että mehänse omistetaan"
Voi hyvää päivää taas näitä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidl on kantona kaskessa päivittäistavarakaupan jäärien Keskon ja S-ryhmän joutuessa hintakilpailuun laman vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lamasta on siis tämän logiikan mukaan hyötyö laskevina ruuan ja päivittäistavaran hintoina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eräs iltapäivälehti oli verrannut hintoja ja saanut Lidlin ostosten hinnaksi 41,98 euroa ja Prisman ostosten hinnaksi 45,46 euroa. Mutta kun tuosta Prisman hinnasta vähentää 5,5 %:n bonuksen ja ostotapaedun, niin hinnaksi jää 42,96 euroa eli eroa on tosiasiassa vain vajaa euro. Minä en kyllä euron takia lähde omistamastani kaupasta mihinkään yhden saksalaisen perheen omistamaan liiteriin kartuttamaan tämän ökyrikkaan perheen varallisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ongelma tuossa on, että bonus ei ole sananmukaisesti bonus. Kaupalla pitäisi olla kilpailukykyiset hinnat ja tuon asiakasomistajuudentuoman bonuksen pitäisi tulla vielä sen päälle, jolloin asiakasomistajuudesta olisi todella hyötyä. Nythän sillä ei pääse edes kilpailijan hintoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saadakseen täyden 5% bonuksen kuukausiostoja tulee olla vähintään 1200€. Jos täysi bonus ja maksutapaetu huomioiden maksaa yhäkin(!!) 42,96/41,98=1,0233 -kertaa enemmän kuin Lidlissä, tarkoittaa tämä että Lidlissä sama 1200€ kuukausisatsi maksaisi 1172,62€. Vuodessa bonus-uskovainen on siis maksanut 328,49€ enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"yhden saksalaisen perheen omistamaan liiteriin kartuttamaan tämän ökyrikkaan perheen varallisuutta." Kenenkähän varallisuutta tämä SOK tai Kesko sitten lisää ? Muutaman ökyrikkaan suomalaisen veikkaisin, mutta kontin suu on lähenpänä kuin oma suu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno kuvaus taas. S- ja K-ryhmät keskittyvät pelkkien lasipalatsien rakentamiseen ja samalla niiden pomot käyttävät päivänsä luomalla kavereille kivoja työpaikkoja. Lidl taas käyttää saman ajan asiakaspalveluun, myyntiin ja halpojen hintojen ylläpitämiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ainakaan meidän ruokakorin hinta laskenut yhtään. Miksei kunnon ruokien hintaa laskettu lainkaan.
Missä hyvän lihan, tuoremehujen, vihannesten, hedelmien valion piimän ym. ym. terveellisten ruokien
alennus näkyy??? - ei missään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käypä viikon kuluttua uudestaan kaupassa ja tee sitten laskelmat "hyvän, normaalin ruuan" ruokakorista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän tiesin jo luettuani uutisen siitä että S-ryhmä laskee hintoja. Laskee hintoja roskaruoasta jossa on älyttömät katteet siitä että saa ties millä jatkettua halvinta mahdollista (siis valmistaa) kuraa joka myydään sitten kalliilla "asiakasomistajalle". Tätä kaipaamasi alennusta tosiaan minäkin odotan, mutten henkeäni odotellessä aio pidätellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti LIDL pystyy pakottamaan vanhat ruokakauppaketjut pysyviin hinnanalennuksiin!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siitä lähtien, kun Lidl rantautui Suomeen, se on vuosi vuodelta nostanut systemaattisesti ruokiensa hintaa. Nyt Lidl on kasvokkain totuuden kanssa, se ei enää pärjää eurooppalaisilla säilykkeillä ja teollisilla elintarvikkeillaan suomalaiselle, puhtaalle ruualle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kannattas s ryhmän ja k kaupan ajatella luopuvansa kalliista etukortti järjestelmästä et voisivat kilpailla lidlin kanssa jolla ei tämmöistä 'silmänkääntö' temppua vielä ole

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image