Kommentoi

Itseäni ärsyttää lehdistön tapa vertailla ja puhua soteveteraaneista ja sotaveteraaneista! Vaikka jutut olisi vitsiksi tarkoitettu on vertaus todella huono, koska jälkimmäiset olivat valmiita uhraamaan omat henkensä rintamalla itsenäisen Suomen puolesta! Soten kanssa sähläävät poliitikot sen sijaan nauttivat ylisuurista palkoista kymmenine vastikkeettomine etuineen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sota-ajan ja sote-invalidin välillä vain vivahde ero. Kummassakin kärsivät eniten tavalliset veronmaksajat ja kovan työn raatajat. Kuvassa hallitus kuin rupsahtava Suomi-neito, pöhöttyvä keskivartalo ja roikkuva allinen länsikäsi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ihme, jos hallitus alkaa tältä näyttääkin, kun on jatkuvan ivan kohteena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image