Kommentoi

Kahden miehen tai kahden naisen välistä avioliittoa on väärin kutsua homoliitoksi. Avioliiton perusteena voi nimittäin jatkossa olla muutakin, kuin seksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

pitäisi keksiä hyvä vaihtoehto, tuo termi homoliitto elää sitkeästi puheissa lyhyytensä ja (raadollisesti kylläkin) kuvaavuutensa vuoksi. Pariliitto?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä vasta ensimmäinen todella asiallinen kommentti, jonka olen koko keskustelun aikana kuullut. (Nähnyt.) Mutta missä kohdassa voimassa olevaa vihkikaavaa kysytään tai julistetaan seksuaalisesta kanssakäymisestä jotakin?
Minua vihittäessä ei ainakaan ollut seksistä puhe missään kohtaa. Eikös se avioliitto kumminkin ole yksinkertaisesti ole taloudellis-juridinen sopimus, jolla ei oikeastaan ole mitään tekemistä sen kanssa, jotta kuka ketäkin taikka kuka ketään ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinpä. Kaverukset tai ystävättäret voivat nyt elämän ehtoopuolella mennä naimisiin ja saada mahdollisuuden edullisempaan perintöosaan. Aviopuolisot kun kuuluvat rintaperillisten ohella pienemmän perintöveron piiriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Tietääkö kukaan tappiota tehnyttä sijoittajaa?

En tiedä, kun moni ei sijoita. Ne tutut tuhlaa vain ja valittavat, kun ei ole rahaa. Tiedän sijoittajan, joka on aloitta... Lue lisää...
Nerim

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image