Kommentoi

Ihmiset jotka roudaavat viinansa Virosta, ovat jäävejä syyttämään muita veronkierrosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä siellä karhun talja lämmittää neuvoksen jalkoja kivasti. Onkohan neuvoksella suomalainen juoru(vero) kalenteri levällään kirjoituspöydällä ja alimmaisena on hänen nimensä, siksi leveä on tuo hymy hänen suussaan että kultahamaat vain siellä kimaltelee... Tosi hyvä oivallus tuo nyljetty karhuntalja lattialla neuvoksen maisemakonttorissa jossain veroparatiisissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Veli verkostossa, pääomaverotuslaeilla ja muutenkin korruptoituvassa Suomessa verokarhu voi kesyyntyä. Toivottavasti verokarhua ei ole vielä nyljetty ja turkistettu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokkila ja hänen lakeijansa vaativat suomalaisia töihin ja maksamaa mukisematta veronsa kansallisen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Vaatimukset eivät luonnollisestikaan koske edustamaansa rakennusyhtiötä eikä muita suuryrityksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen verotus on mallikelpoisella tasolla. Suomen laki ei anna mahdollisuutta puuttua laillisiin järjestelyihin, jotka EU ja Luxemburgin valtio ovat hyväksyneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeinhan tuo. Suomen valtio on aivan järjettömässä tilassa. Eletään yli varojen ja kuvitellaan että verottamalla se hoituu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hoituisihan se, jos kaikki maksaisivat, mutta budjetista puuttuu juuri ne miljardit jotka häivytetään veroparatiiseihin. Ihmeekseni suuri osa palkansaajistakin äänestää puolueita, joiden päätavoite on verovarojen siirto talouseliitin taskuihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image