Kommentoi

Todellakin mainio oivallus tuossa kuvassa. Nykyäänhän tupakointi on joidenkin mielestä kaikista pahin rikos mitä ihminen voi tehdä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jatkuvilla veronkorotuksilla ja kiristyksillä kyllä pidetään tehokkaasti huoli siitä, että perinteinenkin salapoltto nousee vielä suureen kunniaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos preventiivinen paradoksi saa vallan, tulevat salaviinanpolttajat nousemaan kunniansa kukkuloille ja salatupakoitsijat joutuvat kirkonkiroukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki saa toki käryyttää paperiin käärittyjä kasvinlehiä ihan vapaasti mutta ei yhteiskunnan varoista saa hoitaa niitä satoja erilaisia sairauksia mitä tämä typerä harrastus aiheuttaa tietämättömille ihmisille. Tiedän että moni tupakoitsija puolustelee tätä typerää harrastustaan sillä kun siitä on valtiolle suuret verotulot. On tutkittu ja laskettu se että tupakasta aiheutuvat lukuisat eri sairaudet aiheuttaa yhteiskunnalle 8 kertaa suuremmat menot mitä tupakan myynnistä tulevat verotulot ovat. Vielä on huomioitava miten paljon menetetään tehokasta työaikaa tupakkapausseihin eri työpaikoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo kuva on jo nykypäivää monissa työpaikoissa, jotka on väännetty savuttomiksi vailla järjen häivää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo kuva on arkipäivää vaikka tupakointi on täysin luvallistakin. Pitäis jaksaa mennä edes sinne tupakointipaikalle asti. Mikä siinä on kun pitää sytyttää se tupakkinsa jo asemalaiturilla, kannat oven kynnyksellä, heti kauppakeskuksen ovella ja jäädä siihen imeskelemään savujaan. Välinpitämättömyyttä, itsekkyyttä, röyhkeyttä, vailla järjen häivää, missä kohti katosi tajunnasta että oikeus puhtaaseen ilmaan ja sen hengittämiseen on paljon suurempi kuin oikeus tupakointiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä talossa tupakka sytetään jo hississä. Pitäähän sen olla jo hyvällä alulla siinä vaiheessa, kun on päästy pihaan tupakkapaikalle, ettei siellä kylmässä tarvitse sählätä sytkärin kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi elämä, mikä yksinkertaisuus. Miksi työpaikoilla pitäisi kärvistellä tupakinsavussa? Varsinkin kun suurin osa ei polta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis se on ihan järjetöntä, että koko työpaikka on savuton. Ymmärrän sen, että tupakointi olisi luvallista vain esim tauoilla, mutta kun on työpaikkoja, jotka ovat kokonaan savuttomia. Itse en nykyään enään polta, mutta ärsyttää suunnattomasti niiden työkavereiden puolesta jotka polttavat, että homma on mennyt noin naurettavaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitäs polttavat? Ei mitään järkeä siinä hommassa. Rahaa savuna ilmaan ja terveys pilalle. Lisäksi haisevat kuin rankkitynnyrit ja se RÄKIMINEN on pahinta.

Yleensä tupakoitsijat vähät välittävät kanssaihmisistään, kun pitää polttaa AINA juuri siinä kaupan oven edessä ja räkiä se ikivihreitä täyteen. Jne jne.

Poikkeus vahvistaa säännön. Kaksi ihmistä tiedän, jotka pitivät huolen ettei tupakoimattomien tarvi haistella tupakkia tai kahlata räässä. Tai katella natsoja. Ne olivat muutenkin siistejä ja ajattelevaisia ihmisiä. Suuresti ihmettelin että edes polttivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image