Kommentoi

AInakin palomiesten mukaan palkka kertoo työn arvostuksesta. Piispojen työ on hyvin arvostettua. Sitä monesti mietin, että onko väärin elättää itsensä valehtelulla? Toisaalta näinhän kaikki kauppamiehetkin tekevät mutta harvoin uhkaavat helvetilla jos et...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä. Paavikirkon malli etenee Suomessakin. Kardinaalit jo löytyy, oiskohan Rimpiläinen hyvä paavi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä useampi kokki sen huonompi soppa niin kirkon kuin muun kähminnän kanssa. Ei ihme, että ihmiset äänestävät jaloillaan. Ihmiset pakenevat kirkosta ja kirkollisverot nousevat, lisää ihmisiä eroaa ja kierre on valmis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kertoo ehkä korruptiosta kirkossa. Eihän se ainakaan enää kristittyjen etua aja. Kristittyjen rahat kelpaavat, mutta varsinaiset hyödynsajaat löytyvät ihan muualta kuin Suomesta ja jos Suomeen vahingossa rahaa jää, niin sekin menee muslimeille ja muille vähemmistöille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image