Kommentoi

Miksi Suomi olet levoton, vielä turva Jumalassa on.
Vaikka sammuis tähdet, älä pelkää, Jumala ei hylkää, siihen luota vaan.
Vesi virtaa alla routamaan, vesi virtaa alla routamaan.

Vielä kukkii koko tämä maa, vielä kiittää kansa Jumalaa,
vielä veisaa västäräkki kerran kunniaksi Herran virren ihanan.
Ja se laulaa lailla leijonan, ja se laulaa lailla leijonan.

Nouse salkoon lippu valkoinen piirrä pilviin risti sininen,
se on kallein aarre isänmaamme, merkki Kuninkaamme, liitto ikuinen.
Nouse salkoon toivo sydänten, nouse salkoon risti Jeesuksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eroaisin kirkosta Räsäsen puheiden vuoksi ellen olisi jo viime vuonna eronnut kirkosta. Ja tuolloinkin tein ratkaisuni Räsäsen puheiden vuoksi sekä Yle-veron vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päivi Räsänen on kirkolle kuin surkeasti suunniteltu ruokamainos ravintolan ovessa - Sille nauretaan ja lähdetään etsimmään parempaa ruokkapaikkaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Räsäskällä jonkinlainen identiteetti ongelma. Ei osaa erottaa puoluejohtajan, ministerin, tai kiihkouskovaisen rooleja toisistaa. Hän luonnonlapsi, joka laukoo, mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Lähinnä sammakoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Räsäsestä syntipukkia hakevat, voisivat suksia kuuseen. Hän ei ole kirkon edustaja vaan PUOLUEENSA edustaja. Hänestä on siksi turha tehdä syyllistä. Ehkä nämä kirkosta eronneet ovat vain halunneet löytyy itselleen 'hyväksyttävän' syyn eropäätöksensä tueksi. Ei muuta kuin terve menoa! Teillä kirkosta lähteneillä on edessä todennäköisesti maailma, josta puuttuu niin lähimmäisen rakkaus kuin armo. Suuri osa niistä ateisteista/kommunisteista, joihin olen törmännyt, ovat olleet kylmiä oman edun tavoittelijoita. Eli sitä tulette saamaan, mitä olette tilanneet. Teidän toivo on kuitenkin siinä, että teillä on aina mahdollisuus katua ja saada anteeksi. Uskossakin voi ottaa oman linjan, eikä kaikesta tarvitse olla 'räsästen' kanssa samaa mieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sikäli asiallinen piirros, että Räsänen voi puhua vaikka koruompelusta ja kirkosta erotaan. Tosiasiassahan oikea syy on jossain muualla, kirkon surkeudessa eikä Räsäsessä, mutta on helppo vierittää syy syntipukin niskaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tosin kirkosta eroaminen Räsäsen vuoksi ei vaikuta järkevältä. Kirkon kannattaisi pitää linjansa, koska henkinen, hengellinen ja taloudellinen lama alkaa pian vaihtaa suuntaa kirkkoa kohti. Media suurimmalta osalta jäätyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Räsänen möläyttää ja kirkosta erotaan. Eikös tuossa ruoskita värää hevosta? Räsänen on poliitikko jolla on omat mielipiteet.
Ymmärtääkseni hän ei edusta kirkkoa vaan omaa puoluettaan. Jos hänelle haluaa näpäyttää, niin sitten vaaleissa, nukkuvat uurnilla ja äänet muille, kuin kansan- eikun kristillisdemareille. Ja oman puolueen sisällä kantsisi vähän miettiä ketä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen oppinut, että tyhmien ihmisten mielipiteistä ei kannata välittää. Homosaatiolla on paljon negatiivisia seurauksia, mutta faktoista viis, kun asiaa edistetään humanitaarisena projektina. Fakta-asiasta on tehty musta tuntuu asia ja ihmisten pitäisi aina olla varuillaan, kun asioita edistetään tunteisiin vedoten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka Räsänen pukeutuisi ylösalaisin kuvattuun krusifiksiin, entäs sitten? Mitä tekemistä yksittäisen ihmisen, olkoonkin ministeri, mielipiteillä on siihen, että hänen mielipidettään vastustava eroaa kirkosta. Kyse on ministerin mielipiteestä - ei kirkon.

Valitettavasti 49,9 % osuus ihmisistä on keskinkertaista tyhmempiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päivihän ei edusta kirkon virallista kantaa. Silti hänellä on Suomen ennätys kirkosta eroamisen aiheuttajana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Räsänen on helpottanut ratkaisua varmasti tuhansien ja tuhansien aprikoivien joukossa. Hänellä on vielä aikaa päästellä vaikeamminkin ymmärrettäviä lausontoja, joten kirkostaeroamiset lisääntynevät vielä tällä hallituskaudella. Työttömät kun vielä ymmärtäisivät erota kirkosta, jäisikin jäljelle vain sellaiset, joiden taloutta ei kirkollisvero hetkauta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun tätä seuraa niin ei voi olla kuin kiitollinen tälle kirkkoministerille. Alkaa olla suunta oikea. Onneksi tästä kirjakerhosta voi erota. Odotetaan vielä hetki, kun alkaa vaalipuheet... Alkaa vielä suurempi joukkopako ja eheytyminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Räsänen on uskon puolustaja. Kirkkoväkeäkin on hyvä välillä saneerata ja päivittää luutuneita oppeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolmen viime päivän aikaa kirkosta on eronnut 4 380 ihmistä kirkosta. Jos jokainen maskaa keskimäärin 500 euroa kirkollisveroja vuodessa, kirkko menettää tuloja yli 2 miljoonaa euroa vuodessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän vihreät ja kepu ovat tuon ane-sloganin jo aikoja sitten omaksuneet. "Kun veronmaksajan kolikko syöttötariffiin kilahtaa, niin kansalaisen sielu vihertaivaaseen vilahtaa". Ja vihreät, tuulimyllyfirmoille maata vuokranneet sekä tuulisähköfirmojen osakkeenomistajat tekevät ristinmerkin sekä lausuvat "amen".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image