Kommentoi

Niin epäsuosittu asia lykätään suosiolla seuraavalle hallitukselle ja toivotaan kannatuksen palaavan huippulukemiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän on mm. Sasi verhonnut siihen, ettei sitä ehditä käsitellä näillä valtiopäivillä. Saattaahan asia toki näin ollakin, mutta todennäköisempi syy on, ettei asiasta tule yksinkertaisesti mitään! Kokoomus on joutunut nostamaan kädet ylös. Kokoomuksen ministeri ja tai ministerit yrittivät haukata liian suuren palan alunperinkin. Asiaa ei tietenkään tunnusteta ja hankala asia halutaan siirtää seuraavan hallituksen kontolle, mihin kokoomusta tuskin kelpuutetaan sen äärioikeistolaisten ja kapitalistisesti harjoitetun politiikan vuoksi. Kaiken lisäksi se on ajanut maan kaikilla mittareilla mitattuna surkeaan tilanteeseen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se hyvä, et hidastetaan. Itse kuulun jo nyt niihin syrjäytettyihin joilta julkiset palvelut vietiin, ja pitäis olla rahaa mennä taxilla yksityiseen..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaalitaisto on tainnut jo alkaa?
Näinhän se menee, ennen vaaleja ei tehdä mitään päätöksiä. Saattapi vaaleissa käydä huonosti ja hävitä.
Saisi tuo kokoomus kyllä hävitä kokonaan täältä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leluministerihän sitä siinä huristelee Vaikuttaa että vauhti liian kova

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai Kepu piikkipaikalle saattamaan loppuun, mitä se ehti jo pari hallituskautta valmistella? Ajatus hyvä, lykätä paremman mandaatin hallitukselle vastuu, toteutus huono. Sairaanhoitopiirit ovat jo valmistautuneet, entisen kotikunnan TK on nykyisin sairaala ja päivystys virka-ajan ulkopuolella (eli myös viikonloppuisin) 60km päässä.

Tilastollisesti ja kapulakielellä alueen sairaanhoitovalmiudet ovat parantuneet, koska onhan alueella sairaala ja akuutit trauma tai sydän potilaat kirjataan sairaanhoitopiirin lähimmän keskussairaalan (joka ei ole lähin keskussairaala) varmasti asiansa osaavaan ensiapuun minimissään n. 20 minuuttia myöhemmin, kuin jos sairaalaksi muutetussa terveyskeskuksessa olisi edelleen ne ensihoidon resurssit, kuin ennen muinoin. En kritisoi ensihoitajien osaamista mitenkään, mutta se mitä lanssissa potilaan hyväksi voidaan tehdä on kovin rajoitettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tahallaan lykkäävät, kun tietävät ettei mene äänestyksessä läpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image