Kommentoi

Mitähän tuo mahtaa olla? Väestöpohjaan liittyvässä tilastollisessa analyysissä voidaan todeta, että yleisellä tasolla ihmiset ovat tyytymättömiä elämäänsä, vertailukohteiden lisääntyessä.

Mitä vesijohtoveteen pitäisi lisätä? Gaba inhibiittoreita? Jumalaisen kolmikon, norardrenaliini, dopamiini ja serotoniinin takaisinoton estäjiä? Vai yksinkertaisesti todeta, että tämä elämä on lusittava.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin se menee, terveet lääkitään sairaiksi! Kaikki luonteenpiirteet diagnosoidaan ja lääkitään... Omaisen kuolemaa ei saa surra kahta viikkoa kauempaa, se muuttuu yhtäkkiä aivojen kemialliseksi epätasapainoksi johon pitää määrätä lääkettä!

Sairasta tuo terveydenhoito...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten muuten lääketeollisuus kasvaa vuosikymmenestä toiseen ja koko ajan ihmiset menevät sairaammaksi? Ei lääkeyhtiöt paranna asiakkaitaan, he luovat asiakkaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image