Kommentoi

Kyllähän se raha niihin uusiinkin jenkkiromuihin löytyy, kun vaan leikataan lisää ns. hyvinvointiamme! Hallitus pohtii todennäköisesti jo eläkeiästä täysin luopumista, lapsilisien poistamista, terveydenhuollon lopullista alasajamista ja työttömyyskorvauksista luopumista...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi Suomessa on jokin varmaa ja se on että hautausmaalla ei voida enään nostaa kenenkään ns. jotakin elinikäkerronta ja se on onneksi varmaa se. Voi luoja tätä Suomen menoa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sweden Saab Jas Griben on maailman parhain hävittäjä lentokone. Tulee aika jollion on se aika tunnustaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Selvänäköisyydessään ja yksinkertaisuudessaan nerokas säästöideavihjaus Jarilta! Hornettien työssäjaksamiseen kannattaa satsata isompikin tukku euroja. Sopiva määrä liikuntaa, lepoa, täsmäöljyjä ja muuta huoltoa oikeassa suhteessa. Ei liiallista stressaavaa revittelyä. Vuorotteluvapaata ja muuta vai mitä se olisi. Tätä listaa voi ja kannattaa jatkaa, isoista rahoista on kyse. Valtakunnan viisaus käyttöön tässä! Oululaiset joutilaammat insinööritkin sieltä vällyjen alta: aivot raksuttamaan. Pidetään isommat eurot omissa taskuissa, huolletaan pienemmillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti eivät Suomen poliitikot ole niin typeriä, että hommaavat jatkossakin jenkkiläistä romurautaa, sillä se maksaa. F-35:ten hinnalla saa määrällisesti enemmän vaikkapa Jass-Grippeneitä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parastahan tuo olisi ostaa eurooppalaisia koneita, niin hyvällä tuurilla joku pultti voisi olla Suomesta peräisin. Vahinko vain, että täällä ei ole tarjolla uusinta tekniikkaa edustavaa konetta. Turha kai se on Hornetia korvata mallilla, joka ei ole käytännössä sen parempi tekniikaltaan, vaikka ajokilometrejä olisikin mittarissa vähemmän, kuten vaikkapa mainitsemasi Gripen. Mutta siitä olen samaa mieltä, että F-35:n hinta on maantierosvousta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eläkeiän nosto saa jokaisen 1955 jälkeen syntyneen tuntemaan itsensä loppuunajetuksi Hornetiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

155 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Mistä sinä tiedät että joku itse peukuttaa juttuaan? Lue lisää...
eräs vaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image