Kommentoi

Ehkä jääkiekon auttaa muuttaa asioita parempaan suuntaan. Minulla on ystävä siellä ja se on vaikeaa. Ehkä jotkut ihmiset, jotka lukevat tämän lehden pitäisi elää siellä aika selvittää, kuinka onnekkaita he ovat asua Suomessa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmeellistä, meillä on Suomessakin suomalaisia ja tahoja, jotka viis veisaavat Valko-Venäjän diktatuurista. Menemällä sinne ja pelaamalla siellä hyväksymme Valko-Venäjän poliittisen tilanteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valkovenäläisillä on oikeus hoitaa maansa asioita ihan miten he itse haluavat niitä hoitaa. Kyllä minäkin toivoisin, että joku puuttuisi länsimaiden järjestelmään, mutta mikään taho ei ole riittävän voimakas siihen puuttumaan. Todennäköisesti Valko-Venäjällä on asiat paremmin kuin meillä ja tämä poliittinen paine mikä Valko-Venäjään kohdistetaan tähtää länsimaalaisen järjestelmän pakottamista myös heille.

En hyväksy länsimaista piilo-orjuusjärjestelmää, missä raha on velkaa ja tiedotusvälineet kontrolloituja, miksi haluaisin langettaa tämän saman katalan järjestelmän Valko-Venäjälle? Tästä järjestelmästä on hyvin vaikea irtaantua, koska ihmiset luottavat mediaan ja media valehtelee kaikesta. Jopa Jarin pilapiirrokset ovat poliittisesti virittyneitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kesäkisatkin järjestetiin muutama vuosi sitten Kiinassa, eikä Yhdysvaltain kisoistakaan niin montaa vuotta ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on vähän kuin nuo talviolympialaiset Venäjällä. Pakko ne siellä on järjestää, kun Iranissa ei ole lunta. Nyt vain hengitystä pidätellen odotelemaan Jarin piirrosta tästä aiheesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Iranista lunta löytyy ja maan paras hiihtokeskus Dizin sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Teheranista. Ongelmaksi voi koitua vain se, että hiihtokeskus sijaitsee miltei kolmen kilometrin korkeudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ei muusta ole kyse kuin vaihtoehtoisista maista, niin onhan sitä Ylä-Volta, Länsi-Irian, Malediivit ja Vanuatu. yms.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ne pitäisi pois ottaa? Onko kaikki toimittajat pilapiirtäjiä myöten niin pihalla politiikan todellisesta luonteesta, että ei nähdä koskaan pintaa syvemmälle? Jos tässä maailmassa haluaisi saada paljon tuhoa aikaan, niin ei tarvitsi tehdä muuta kuin luoda salaliitto, niin kukaan ei enää uskoisi totta todeksi, kun kyseessä on hehe salaliitto.

Erit tahot ja valtiot pyrkivät horjuttamaan toisten tahojen ja valtioiden asemaa, asia esitetään medioiden avulla "halutussa sävyssä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin se menee. Annetaan, kuin vihjeenä ensin ja sitten voimistetaan signaalia, kunnes asia tiedotetaan totuutena.
Kansalle se menee, kuin häkä päähän!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli meinaat, että kaikki asiat on juuri niinkuin meille (isot pojat) kertoo ja tiedottajat tiedottaa???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image