Kommentoi

Osuva kuva: JOKU on kaivanut ansan hiihtäjille, jotka ovat yrittäneet pysyä toisten kyydissä, että Suomella olisi edes jotain jännitettävää. Ja lyhytnäköisesti ajattelevat syyttävät hiihtäjiä, kun menivät ansaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää muistuttaa, että alamäessä on Lahti -01 ja mäen päällä kaikki paitsi Kari-Pekka Kyrö hiihtivät omien sanojensa mukaan puhtaasti. Kari-Pekka Kyrö on mun henkilökohtainen idoli. En tiedä ketään, joka olisi yhtä lailla nyöntänyt tehneensä väärin, tietäen muiden kiistävän osallisuutensa. Sellainen vaatii miestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hirvittää mite tää hiihtäjien kiusaamine menny tähä asti..eikö se ois jo aika tajuta muidenki et dopingia käyttää muutki ku suomalaiset ja muissa lajeissa kuin hiihdossa..jokainen päättäköön itse kuuluuko se asiaan ja kattelee lajeja sen mukaa missä ei hyödy dopingista..tuo dopingin hinta on niin pientä verrattuna siihe mitä rahaa menestys tuo tullessaa. otettakoon huonoksi esimerkiksi jamaikan pikajuoksijat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On niitä kärähtäny aika paljo jenkkejäkin menneinä vuosina - Ei enää parantuneisiin testeihin vanhat peiteaineet pelaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image