Kommentoi

Jar näköjään hyväksyy uhreilusankareiden varjolla tehtävän mielipidemanipulaation. Mikäs sen kätevämpää, kun antaa propaganda tehtävä lasten ihailemalle urheilutähdelle ja kun urheilustara avaa suunsa, niin lapset tietenkin apinoivat idoliaan.

Hurraa, uusi uljas maailma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joku raja se pitää olla mielenilmauksillekin, muuten meillä on eduskunta, jossa kaikki heiluttelevat kuka mitäkin, mutta eteenpäin ei päästä millään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo Arhinmäki on myös joukossa heiluttelemassa sateenkaarilippua. Hallituksen ainut ministeri jolla on selkärankaa ottaa kantaa asioihin, eikä hautaa mielipiteitään kabinetteihin ja nurkan taakse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan siellä selkärankaa enemmänkin, mutta niillä on monien mielestä vaan väärät mielipiteet, joten niitä sanotaan pelleiksi. Kuten nyt haukutaan Venäjää, jolla minusta on aivan oikeat mielipiteet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa lasten vanhemmat ovat tyytyväisiä SETAn antamaan seksuaalivalistukseen kouluissamme. Viedään SETAn valistustyötä Venäjälle samoin kuin viemme opetustyötä Saudi-Arabiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seksuaalivalistus kouluissamme on hyvä, hyvä ja hyvä. Myös toisin päin voisi kokeilla: Viedään SETA:n valistustyötä Saudi-Arabiaan ja opetustyötä Venäjälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukas se siellä sakissa pikkulippua heiluttelee,no sehän on meidän ikioma pölhökustaaministeri!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, toisaalta lippujen heiluttelusta ei ole kauhean pikä matka pommien ja pyssyjen poksutteluun, on senkin historia todistanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoittanet tuota olympiakomitean lippua. Turvat tukkoon ja jos sana ei tehoa, niin sitten otetaan aseet esille. Johan se Putin lisäsikin kisojen turvatoimia..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image