Kommentoi

Suomessa on lumedemokratia, ainoa joka sekoittaa pakkaa on Perussuomalaiset ja siksi media vihaa heitä. Media hypettää Sipilää, koska seuraavakin hallitus halutaan pitää "vastuunkantajien" käsissä tyyliin Kokoomus, SDP ja Keskusta, jotta sama suomalaisten riistopolitiikka voisi jatkua.

Älkää hyvänen aika enää äänestäkö näitä vanhoja puolueita. Ettekö te näe, että kaikki vanhat on osa yhtä puoluetta? He vain kalastelevat ääniä usean eri värisen lipun alla. Se mitä oppositio viimekaudella vastusti, niin sitä politiikkaa se seuraavalla hallituskaudella jatkaa.

Demokratia on huijaus!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä höpäjät? Persuthan on iltapäivälehtien suosikkipuolue. Nytkin kuulemma Timo Soini varasti shown! Mitä hyvää tässä uudessa populistipuolueessa (lupaa asioita mitä ei voi toteututtaa, ei uskalla mennä hallitukseen..) muka on? :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

" ei uskalla mennä hallitukseen" oli kylläkin jotain muuta kuin uskallusta jos muistellaan hallitukseen "pääsemisen" ehtoja joita persuille saneltiin. Uskallusta vaati jäädä ulos ja olla suostumatta ehtoihin jotka olisivat vaatineet takinkääntämisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo-o, hype on kova mutta esim. kauppojen hierominen RKP:n kanssa ja Rehn-spekulaatiot viestivät vielä aikamoisesta kokemattomuudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äänestin Sipilää ja tulen äänestämään. Miksikö? No siksi, että hän on omalla esimerkillään ja toimillaan edistänyt Suomen ja Euroopan energiaomavaraisuutta. Ja nimenomaan uusiutuvan energian saralla. Että siksi äänestin ja tulen äänestämään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No paha olla näyttöjä kun Katainen ja Urpilainen häärää eikä kuuntelekaan Sipilää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toisottavasti pääsee kohta näyttämään. Jygge ja Jutta ovat "näyttönsä" antaneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image