Kommentoi

Mistä lähtien täällä ei ole voinut raportoida asiattomista viesteistä? Minun mielestäni se joka ei ymmärrä, että Venäjän "homopropaganda" tarkoittaa rehellisemmin sanottuna "Homojen tulee painoa maan alle" ihmisvainoa seksuaalisuuden perusteella, ei ole todellakaan perillä mitä naapurissa tapahtuu. Siellä on jo piesty hengiltä homoja ihan vain tämän tulevan lain villitsemänä. Että nyt jos kaksi miestä pussaa niin se on pätevä tekosyy käydä pieksämässä ne hengiltä. Millä tavalla tämä "suojelee lapsia". Entäpä jos oma lapsi onkin homo!? Siinä sit on miettimistä kun oma lapsi tulee piestyksi hengiltä, mutta eihän nämä epäsivistyneet ihmiset sellaista mieti. Ei toki. Kaikki ihmisethän on oikeasti heteroita, että homo on vain kamala satujen mörkö, joita ei oikeasti ole olemassa. Siksi niiden yhteydessä usein puhutaan kaapeista, juuri kuten mörköjenkin kanssa.
Jessus... Ihmiset... En halua olla ihminen jos tämä on ihmisyyttä, että erillaisuutta vihataan ja vainotaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyse ei ole mistään homofobiasta vaan lasten suojelusta. Mistä lähtien "homopropagandan levitys" on ollut "ihmisoikeus"?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäis kait olla että "ottaisin pullon homovihaa viestivää kynsilakkaa". Homofoobikot pelkää itsessään ulos tulevia homontunteita... Hyvin keksitty tää pilapiirros, mutta . . .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image