Kommentoi

Kuvaa hyvin miten nykyaikana voi asiat olla nurinniskoin. Hyvällä terveydellä voi pärjätä terveysasemalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hehhehehee! kyllähä tää kuva täälä kotitietokoneen ääressä vielä tervettä naurattaaa, mutta jos itsellä kokemusta aiheesta olisi nii eipä ennää naurunasia oisi...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä olen sairastunut astmaan Oys:ssa. Ei mennyt ammattiastma dg läpi vakuutusyhtiössä kun ei kuulemma ollut riittävästi näyttöä homeista. Työterveyslaitos hyväksyi ammattiastman mutta vakuutusyhtiö hylkäsi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä... OYSinkin sais vetää puskutraktorilla maantasalle! Yhdellä osastolla, kun saadaan lopulta homekorjaukset valmiiksi niin väh. kolmelta osastolta löytyy vakavia homeongelmia! Ei käy kateeks siellä töissä joutumaan olevia tai pitkäaikaispotilaita...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo eikä mikään vitsikään - homealtistuneena sain uuttayskittävää homeosastolla...että oikeesti ei kiva . hyvä jos huumorilla saatais apua...homealtistus ei oo leiki assii, ei ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Astman kanssa OYS:n osastolla xx, verta lopulta alkoi vuotaa nenästä, vierailla rohtui huulet... JÄRKI jäi aamulla kotiin lääkärillä, joka tiesi osaston kuivuusongelmasta, mutta silti... Olisi sitä voinut muuallakin makoilla eikä sairastua lisää. %¤"¤?£@!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samma här - homertautisia ei pidä hoitaa oys ssa homeosastolla, pitäs kampanjoida jonkun kautta meidän, jotka olemme sairastuneet.
Ja se yks käytävä - mikä haju ja repaleinen plstiikkasuojus remonttityön päällä - olis tsv lle töitä ja suojelupiirille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se karmeaa totuutta tämän päivän Suomessa, että meitä maailman huippuja esim. rakentamisessa ? naurattaahan se, jos ei itkettäisi - hoidetaan sairaammiksi sairaaloissa. Minä en mene yhdeksikään vuorokaudeksi sairaalaan homeallergian takia, jossa vain tilanteeni pahenisi, joten silloin on parempi kuolla kuin hakea lisää kitumista. Enpä olisi uskonut tekeväni töitä ja maksavani veroja tällaisen tilanteen varalle ja tulevaisuudelle, mutta sitähän tällä halutaankin, kun ei ole rahaa muutenkaan hoitaa muita kuin ulkomailta tulleita. Sehän onnistuukin vielä hyvin, koska he eivät ole homeallergisia entisten olosuhteiden ollessa kunnossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image