Kommentoi

Seuraan täältä etäämpää Jarin pilapiirroksia, sillä onhan hän alansa kärki! Erittäin osuva ja todenmukainen kuvaus hallituksen tilasta! Kerrassaan loistavasti oivallettu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi käytetyimmistä? Enpä ole vesihiihto-aiheista piirrosta nähnyt aikaisemmin koskaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käytetty idea tässä on tietenkin se, että on joku liikkuva objekti (laiva) johon liitetään ongelmat, jotka vetää mukanaan henkliön (hallitus) ojaan/suohon/mereen jne.... Eli tämä sama on nähty todella monta kertaa jo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan juuri näin! Demarit, koksut ja muut hallituksen "viisaat" ovat todella vain huono vitsi. No, eiköhän malli muutu tässä vajaan parin vuoden päästä..?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuohon purtilon kannelle olisi pitänyt laittaa Timo Soini. Jos hallitus uppoaa, tulee uudet vaalit ja tuulipukuänkyrät markkojen kiilto silmissään äänestävät pientalonpoikien oppipojan Soinin ainakin ministeriksi. Ja siihen se sitten Soinin ura loppuukin, jos on uskominen edellistä vennamo-kokeilua. Huuto muuttuu selittelyksi ja vastuunpakoiluksi ja lopuksi hyväpalkkaisen viran saalistamiseksi á la Pekka V.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti olen eri mieltä kuin ensimmäinen kommentoija. jutan ja jyrkipojan välimeren fantastisen vastuuttomilla ja sinisilmäisillä luottoristeilyillä on saatu isompi vahinko suomen kansantaloudelle kuin Soini olisi ikinä saanut pääministerinä aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image