Kommentoi

Jari osaa osua aina asian ytimeen näissä piirustuksissaan.
Kiitos Jari Olet todella HYVÄ :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyrakentaminen on ihan perseestä!!! Uudet talot ovat valmiiksi homeessa, kun kosteudenpoisto ei toimi liian tiiviin "energiatehokkaan" rakentamisen ansiosta... Tämän lisäksi liian kiireellä rakentamisen seurauksena niistä löytyy yleensä lukuisia rakennusvirheitä: Pistät kiukaan päälle niin lattialämpö paukkaa pois päältä vähintään yhdestä huoneesta, koristelistat sahattu vääränmittaisiksi, ilmastointi toimii "arvottuina" päivinä, etc.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja homeselvityksen tekijöinä olivat vihreät, ne samat tyypit jotka vaativat valtavia lisäeristeitä asuntoihin ja muovipullo taloja. Sitten syytetään muita huonosta rakentamisesta, kun on itse tietämättömänä tehty valtavia virheitä sisältäviä päätöksiä kiireellisenä toteutettavaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lattialämmitys menee tarkoituksella pois päältä kun kiukaan kytkee päälle. Siksi kiuas kannattaa sammuttaa heti kun lopettaa kylpemisen varsinkin talvella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä suunnitteluvirheet ja sana DESIGN ovat syypäitä. Rakennetaan maan sisään, ei räystäitä, terassit ym rakennuksen ympärillä, väärät materiaalit,kuten vaneri, pulpettikatto ja jopa duo sellainen, ikkunat maahan saakka korkeat huonetilat...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image