Kommentoi

Ellei muutamaa sataa miljardia anneta lisää, eivät Välimeren maat pärjää, koska tähänastiset rahat eivät sinne asti ehtineetkään Keski-Euroopan pankkien vedettyä välistä. Eivätkä toisaalta maat ikinä pysty maksamaan velkoja takaisin, sillä velat sinne kyllä jäivät tavallisten ihmisten maksettavaksi. Mutta onhan meillä näitä neropatteja Suomea ohjailemassa, jotka "tienaavat tällä."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän se tavallinen koko kansa siellä nimenomaan leikkii köyhää, mutta kun ei makseta veroja niin tulot ei nävy tilastoissa ja nimenomaan omaisuuttakin on keskimäärin per tyyppi enemmän kuin niillä, jotka auttaa. Että kyllä minun käsittääkseni osuu hyvin maaliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan hauska, mutta menee ohi maalista. Eihän Kyproksellakaan (kuten ei Kreikassa ja Italiassakaan) tavallinen kansa ole pummaamassa mitään. Pankithan ne on sielläkin törttöilleet samalla tavoin kuin joku aika sitten Islannissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä kreikassa on ihan tavallinen kansa hädässä. Se saavatko he mitään apua eu:lta onkin toki eri juttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kreikassa EU pelasti saksalaiset ja ranskalaiset pankit. Vuonna 2008 Saksan ja Ranskan pankkien riskisaatavat Kreikasta, Irlannista, Italiasta, Portugalista ja Espanjasta olivat yhteensä noin 1 200 miljardia euroa, kun ne tällä hetkellä ovat enään noin puolet siitä eli riskisaatavat ovat vähentyneet sitä myötä kun EU on maksanut tukea kriisimaille, jolloin tuki on valunut sijoittajien taskuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten suomessa 90-luvulla! Sillonkin kansa maksoi pankkien tötöilyt. Nyt on kansalla pikkuisen enemmän elätettäviä rahanpesijöitä... "Kiitos" heille jotka meidät eu kansalaisiksi äänesti ja heille jotka meidät rahaliittoon väkipakolla änkesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvin on poliitikkojen propaganda näköjään uponnut. Sosialistivaltiot siellä ovat jälleen kaatumassa omaan mahdottomuuteensa. Pankit ovat pulassa pelkästään siksi, että ovat luotottaneet sossupossujen kulutusjuhlia siinä uskossa, että valtiot maksaisivat lainansa joskus takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...sammaa pummisakkiahan ne on kreikkalaisten ja italialaisten kanssa!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kuinkas hurisee - nyt, kun erilaiset "eristykset" rassaavat ympärillä

Tällaiselle vähemmän sosiaaliselle henkilölle koronaan liittyvät kiellot ja opastukset eivät ole aiheuttaneet mitään mu... Lue lisää...
ei rassaa mikään

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

4.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image