Kommentoi

Kyllä, jälleen kerran mahtinappiin osuva oivallus Jarilta! Maggie-Tätikin piirretty wanhaan kunnon kasarin malliin, suoraan 80-luvulta käsin..! =D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö porukat ymmärrä että vitsin juju on siinä että metallinpaljastusvärkki taivaassa piipittää kun oli niin rautainen Rouva. Oikein hyvin oivallettu Jarilta. Argentiinalainen pilapiirtäjä ei taatusti ois piirtänyt tätä näin että Thatcher olis mennyt pilvien päälle... Rautarouva lempinimi hänelle kuulema idästä päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No olipa typerä ajatus edesmenneen Margaret Thatcherin muistoksi... Joskus Jari on oivaltanut mutta tällä kertaa ei todellakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa kehittyy iltapäivästä alkaen ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Esimerkiksi pienistä eläkkeistä ei makseta juuri ollenkaan veroja. Kotitalousvähennyksen saa vain suoraan verosta vähent... Lue lisää...
Stop miettimään

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image