Kommentoi

jenkithän pärjäävät sodassa vain ja ainoastaa siksi että heillä ei ole mitään taktiikkaa. mennään vaan monot suorana minne mennään. tästä syystä heidän iskujansa on vaikea ennustella etukäteen jolloin etu on hyökkääjällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän Usa mikään voittamaton tietenkään ole mutta paperi tiikeriksi minä en sitä sanoisi mutta Kiina on kyllä savijalkainen jättiläinen mutta sitten siihen asiaan jos mietitään vaikka vietnamia jossa Usa epäonnistui vain politiikassa mutta sotilaallisesti sitä ei onnistunut tuhoamaan Kiina eikä Neuvostoliitto jotka kaiken mahdollisen avun tarjosi Pohjois Vietnamille. Myös kaatuneiden luvut kertovat jo kaiken U.S. Army 58 000 kaatunutta Pohjois Vietnam/Kiina 2 000 000 kaatunut

Eikä Vietnamissa Usa:n kansalaisten mielipidekkään aivan hetkessä sotaa vastaan kääntynyt taisi ottaa sen 6 vuotta että mielipide oli tasalukemissa ja siitä vastustaminen tietenkin kasvoi mutta sen aiheutti juurikin tämä poliittinen epäonnistuminen Vietnamin sodassa.

Ja mitä Afganistaniin tulee niin jenkithän ovat pärjänneet erittäin hyvin vihollista vastaan ottaen huomioon että eihän Afgaanit ole edes valloittaneet yhtään Usa:n sotilastukikohtaa eikä ole onnistunut aiheuttamaan suurta kaosta Usa:n armeijaan joka olisi väistämätön jos ylivoimanen vihollinen pakottaisi jatkuvasti Usa:n armeijaa vetäytymään. Ainoa mihin Afgaani sankarit pystyvät on se että he piilottelevat Pohjois Pakistanissa jonne jenkkiarmeijalla ei ole lupaa hyökätä vaikka armeija on anonut lupaa toimia myös siellä.

Muistakaa myös tämä Mikä maa on onnistunut TORJUMAAN USA:N HYÖKKÄYKSEN?? aivan oikein ei yksikään maa!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain semmonen juttu että kun se USA on demokratia niin sen sotaisuuskin on kiinni kansan mielenliikkeistä ja nehän kääntyy sodanvastaisiksi viikossa jos eivät ole jo muutaman pikkuesimerkin jäljiltä. P-Koreallahan ei taasen ole mitään murhetta siitä asiasta kun ei tarvitse kansaa kuunnella yhtään. Mao oli ihan oikeassa kun sanoi että USA on paperitiikeri.

Mutta Suomessa halutaan nähdä USA pahana ja voimakkaansa vaikkei se niin paha olekaan eikä edes kovin voimakaskaan, sen taistelijat on aika isolta osin pullamössöä joka ei pärjää ilman helikoptereita ja hävittäjiä viikkoa mettässä. Vaan entäs kurjuudessa ja puutteessa eläneet köyhät korealaiset ja afgaanit jne?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ay-liike mahdollistaa sen, että voin ylipäätään kulkea töissä

Onneksi monet tajuavat Ay-liikkeen tarkoituksen ja sen antaman todellisen suojan työntekijöille kuten aloittajakin. En ... Lue lisää...
Realismia

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image