Kommentoi

Jari on jo vuosikaudet ollut ylivoimainen pilapiirtäjä Suomessa. Kaikkien aikojen paras on (Jaakonsaari työministerinä) "jouluyö..juhlayö...päättynyt kaik on työ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mee enää kauan niin on koko EU ja Suomi mukana konkurssissa... Persaukiseen huijarivaltio Kreikkaankin pitää kohta pistää toinen mokoma lisää muun Euroopan takaamaa lainarahaa, eikä ole mitään varmuutta riittääkö sekään! Kyseisen valtion valkokaulusrikolliset kiittävät ja pistävät kansan avuksi tarkoitetun rahan omiin eläkesäästökassoihinsa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkaa tuntua ettei lama ole todellinen vaan kyseessä herrain rahan keruu omiin taskuihin .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli on huono Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

11.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image