Kommentoi

Mielenkiintoinen trendi kyllä Suomessa - johtajat saavat lisää liksaa siitä, että "lisäävät" tuottavuutta ottamalla työvoimasta enemmän irti ja potkimalla ihmisiä pihalle. Työntekijän pitäisi mieluummin tehdä töitä ilmaiseksi, vielä parempi, jos työntekijä maksaisi pomolle työnteosta. Olemme kääntyneet kohti orjayhteiskuntaa...

Kuka tahansa osaa irtisanoa ja näin "lisätä" tuottavuutta. Työntekijää parempaa palkkaa tulisikin maksaa vain johtajille, jotka kykenevät koordinoimaan yrityksensä uusiin tuotteisiin, uusille markkina-alueille, ja lisäämään tätä kautta myyntiä - edelleen palkaten lisää työntekijöitä. Kumpaan yritykseen Sinä itse uskoisit ja sijoittaisit - taantuvaan miljoonabonaripomofirmaan, joka "kehittyy" irtisanomalla, vai nöyrään yritykseen, joka pyrkii löytämään uusia alueita, kuuntelemaan asiakasta ja ilmoittelee, että joutuu palkkaamaan lisää henkilökuntaa vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se vaan kummallista miksi ei työttömyyskorvausta makseta näiltä päiviltä, vaikka joudun viettämään joulun työttömyydenkurjuudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjän uhkaa ei ymmärretä!

348 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ylen gallup: Perussuomalaiset 24,3%

Katso vain Ruotsiin ja mieti sitten, että mikä asia on tärkeää. Lue lisää...
Haluatko kuolla kadu...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

6.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image