Kommentoi

Mielenkiintoinen trendi kyllä Suomessa - johtajat saavat lisää liksaa siitä, että "lisäävät" tuottavuutta ottamalla työvoimasta enemmän irti ja potkimalla ihmisiä pihalle. Työntekijän pitäisi mieluummin tehdä töitä ilmaiseksi, vielä parempi, jos työntekijä maksaisi pomolle työnteosta. Olemme kääntyneet kohti orjayhteiskuntaa...

Kuka tahansa osaa irtisanoa ja näin "lisätä" tuottavuutta. Työntekijää parempaa palkkaa tulisikin maksaa vain johtajille, jotka kykenevät koordinoimaan yrityksensä uusiin tuotteisiin, uusille markkina-alueille, ja lisäämään tätä kautta myyntiä - edelleen palkaten lisää työntekijöitä. Kumpaan yritykseen Sinä itse uskoisit ja sijoittaisit - taantuvaan miljoonabonaripomofirmaan, joka "kehittyy" irtisanomalla, vai nöyrään yritykseen, joka pyrkii löytämään uusia alueita, kuuntelemaan asiakasta ja ilmoittelee, että joutuu palkkaamaan lisää henkilökuntaa vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se vaan kummallista miksi ei työttömyyskorvausta makseta näiltä päiviltä, vaikka joudun viettämään joulun työttömyydenkurjuudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono aluksi Kainuun maakunnassa, Etelä-Lapissa sekä Koillismaalla lumipyryn ja lumisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Keski-Lapissa sekä muualla Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

135 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sairaanhoitajille 6,8 %n korotus

Sairaanhoitajille lisää palkkaa. Pysyy ala jatkossakin kiinnostavana kohteena opiskelijoille. Lue lisää...
EHDOTTOMASTI

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image