Kommentoi

Selvästi ei Talvivaaran tapainen uutta teknologiaa käyttävä kaivos sovi tänne Suomeen. Kaivoksen potentiaali tuottaa rahaa on liian iso ja joku siinä rikastuu luonnon ja Kainuun asukkaiden kustannuksella. Kaivoksen toiminta tuhoaa luonnon 200 vuodeksi eteenpäin kymmenien neliökilometrien alalta. Vuodot myrkyttävät vedet ja maat alajuoksuilta pitkiksi ajoiksi. Siksi suomalaiset alkavat perustellusti katkeruuksissaan vastustamaan toimintaa. Vaikka ympäristön nimissäkin pitäisi puhaltaa yhteen hiileen ja etsiä ratkaisut ongelmille, jatkaa välinpitämätön toimija tuhoamista ja myrkyttämistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Selvästi ei Talvivaaran tapainen uutta teknologiaa käyttävä kaivos sovi tänne Suomeen. Kaivoksen potentiaali tuottaa rahaa on liian iso ja joku voi siinä rikastua, jolloin suomalaiset alkavat katkeruuksissaan vastustamaan toimintaa. Vaikka ympäristön nimissäkin pitäisi puhaltaa yhteen hiileen ja etsiä ratkaisut ongelmille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä niin... Suomesta puuttuu täysin kaivosalan valvonta eikä laissakaan taida olla tarpeeksi hyvin kirjattuna rangaistuskäytäntöjä!?!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

243 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

sulla on varmaan joku järkevä perustelu tuommoselle verolle siitähän kärsii köyhät tuunarit ensimmäisenä esim minä nosta... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image