Kommentoi

Selvästi ei Talvivaaran tapainen uutta teknologiaa käyttävä kaivos sovi tänne Suomeen. Kaivoksen potentiaali tuottaa rahaa on liian iso ja joku siinä rikastuu luonnon ja Kainuun asukkaiden kustannuksella. Kaivoksen toiminta tuhoaa luonnon 200 vuodeksi eteenpäin kymmenien neliökilometrien alalta. Vuodot myrkyttävät vedet ja maat alajuoksuilta pitkiksi ajoiksi. Siksi suomalaiset alkavat perustellusti katkeruuksissaan vastustamaan toimintaa. Vaikka ympäristön nimissäkin pitäisi puhaltaa yhteen hiileen ja etsiä ratkaisut ongelmille, jatkaa välinpitämätön toimija tuhoamista ja myrkyttämistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Selvästi ei Talvivaaran tapainen uutta teknologiaa käyttävä kaivos sovi tänne Suomeen. Kaivoksen potentiaali tuottaa rahaa on liian iso ja joku voi siinä rikastua, jolloin suomalaiset alkavat katkeruuksissaan vastustamaan toimintaa. Vaikka ympäristön nimissäkin pitäisi puhaltaa yhteen hiileen ja etsiä ratkaisut ongelmille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä niin... Suomesta puuttuu täysin kaivosalan valvonta eikä laissakaan taida olla tarpeeksi hyvin kirjattuna rangaistuskäytäntöjä!?!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta iltayöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat illasta alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus suunnittelee uutta aktiivimallia

132 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Olette pahansuopia

Olen samaa mieltä. Moukilta puuttuu alkeellisimmatkin käytöstavat ja sivistys. Kateellisia riittää, jos joku on elänyt k... Lue lisää...
Sylva L

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image