Kommentoi

Ja vaikka Jeesus onkin historiallinen hahmo, niin aikalaiskertomusten mukaan tuollainen pitkälettihippi look ei ollut oikein suosiossa, uskoi sitten vanhaan tai uuteen testamenttiin ;) Niinhän se on vähän tänäpäivänäkin, Que?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maailmassa ei taitais sotia pahemmin olla ilman huumorintajuttomia kiihkouskovaisia!?! Itse en usko mihinkään Jumalaan, Allahiin tai mitä näitä satuolentoja olikaan? En silti tuomitse mihinkään uskontoryhmään kuuluvia, koska saatanhan itse olla väärässä. Jokatapauksessa, jos Jumala on olemassa, oli hänen nimensä mikä tahansa, uskon hänellä olevan sen verran huumorintajua, ettei hän vedä hernettä nenään pikku pilailulla omalla kustannuksellaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Miksi pitäisi jonkun/minun olla kiinnostunut köyhistä? Minulle ei kuulu kenenkään köyhän toimeentulo eikä eläminen vaan ... Lue lisää...
Oman onnen seppä.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

9.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image