Kommentoi

Ja vaikka Jeesus onkin historiallinen hahmo, niin aikalaiskertomusten mukaan tuollainen pitkälettihippi look ei ollut oikein suosiossa, uskoi sitten vanhaan tai uuteen testamenttiin ;) Niinhän se on vähän tänäpäivänäkin, Que?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maailmassa ei taitais sotia pahemmin olla ilman huumorintajuttomia kiihkouskovaisia!?! Itse en usko mihinkään Jumalaan, Allahiin tai mitä näitä satuolentoja olikaan? En silti tuomitse mihinkään uskontoryhmään kuuluvia, koska saatanhan itse olla väärässä. Jokatapauksessa, jos Jumala on olemassa, oli hänen nimensä mikä tahansa, uskon hänellä olevan sen verran huumorintajua, ettei hän vedä hernettä nenään pikku pilailulla omalla kustannuksellaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

169 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sairaanhoitajille 6,8 %n korotus

Hoitajat tekee hyvin tärkeää ja vastuullista työtä kaikki kunnia heille pulinat pois korotukset heille suotakoon. Lue lisää...
KJ J

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image