Kommentoi

No mikä osuus suunnittelulla on hommassa ,suomalaset arkkitehdit kun eivät osaa enää muuta kuin kuution napsauttaa Auto-cadilla ja pellinpalanen nurkkaan sisäänkäynnin ylle.
Asuin alueet kaavoitetaan niin ahtaaksi ,että kun ikkunan avaat ,niin se kolahtaa naapurin seinään , jossain mättää ja pahasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työkyvyttömäksikin ne homeet tekee . Kuinkahan paljon hoitajia ja lääkäreitä on kuollut homesairauksiin ja kuinka monelle potilaalle on käynyt näin: "Leikkaus onnistui, mutta potilas kuoli homeiden aiheuttamaan tulehdukseen"? Kuinka moni hoitaja, lääkäri ja muu henkilökunnasta on menettänyt työkykynsä ja terveytensä PYSYVÄSTI :( ?????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vironkieli on yleisin kieli rakennuksilla ja muillakin korjaus/saneerauspaikoilla lukuunottamatta kaupungin sekä asfalttityöntekijöitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saapa nähä millonkahan oppivat rakentamaan? Taitaa tuo raksa puolen opetuskin olla retuperällä..? Hyvät rakentajat on haudassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta iltayöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus suunnittelee uutta aktiivimallia

144 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Olette pahansuopia

Olen samaa mieltä. Moukilta puuttuu alkeellisimmatkin käytöstavat ja sivistys. Kateellisia riittää, jos joku on elänyt k... Lue lisää...
Sylva L

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image