Ota kuva: Minä ja Kaleva

Mikä on uutta 14.2.2015 6:00 | Päivitetty 17.2.2015 14:50
-

Ota kuva uudesta tabloid-Kalevasta ja lataa kuva Instagramiin tägillä #uusikaleva. Kuvia kootaan tälle sivulle. Osa kuvistaa julkaistaan Kalevan Yhteisöt-sivulla.

Kuvia julkaisseiden kesken arvotaan palkintoja: Lahjakortti jäätelökahvila-Minettiin, kolme Kalevan tuotepakettia ja kaksi Kaleva-lukutuotepakettia kuukaudeksi (sis. sanomalehden ja eKaleva). Palkinnot arvotaan perjantaina 13.3. Voittaja kerrotaan lehdessä 17.3.

 

Kalevan Minä ja Kaleva -arvonnan säännöt:
 
1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Kaleva Oy, Lekatie 1, 90140 Oulu. (Jäljempänä järjestäjä).
 
2. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki arvonnan aikana Suomessa asuvat yksityishenkilöt jakamalla Instagram-sovelluksessa 14.2.-12.3.2015 välisenä aikana #uusikaleva merkinnällä varustetun kuvan. Arvontaan osallistuminen ja kuvan näkyminen arvontasivulla internetissä sekä kuvan julkaisu Kalevan Yhteisöt-sivulla edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Järjestäjällä on oikeus moderoida arvontasivulla sekä Yhteisöt-sivulla julkaistavia kuvia. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Arvonta ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin sääntöjä.

Arvontaan eivät voi osallistua järjestäjän arvonnan suunnittelussa ja toteutuksessa mukana olleet henkilöt (Kaleva Oy ja alihankkijat).
 
3. Kuvaoikeudet
Järjestäjä saa julkaisuoikeudet arvontaan osallistuviin kuviin. Kaleva Oy:lla on myös oikeus käyttää kuvia markkinoinnissaan. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus lähettää kuva ja myöntää edellä mainitut oikeudet Kaleva Oy:lle.
 
4. Arvonta
Arvonnan järjestäjä arpoo voittajat 13.3.2015. Mikäli voittajia ei tavoiteta 14 vrk:n kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

5. Arvonnan palkinto
Kaikkien kuvansa jakaneiden kesken arvotaan yksi lahjakortti jäätelökahvila Minettiin Oulussa, (arvo 30 euroa), kolme Kalevan tuotepakettia (arvo n. 15 euroa) ja kaksi Kaleva-lukutuotepakettia (arvo 30 euroa). Kalevan lukutuotepaketti sisältää kuukauden tilauksen paperi-Kalevaa sekä samanaikaisen lukuoikeuden eKaleva-näköislehteen.

6. Palkinnon luovutus / julkisuus
Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajille kohtuullisessa ajassa arvonnan jälkeen tai erikseen sovittavana ajankohtana. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagram-palvelussa ja tieto voittajista voidaan julkaista Instagramissa, Kaleva-lehdessä ja Kalevan verkossa.
 
7. Järjestäjän vastuu
Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
 
8. Palkinnon vaihto
Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
 
9. Henkilötietojen käyttäminen
Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja palkinnon toimittamiseen voittajille. 

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

1.4.
Oulun kaupunki myy Hietasaaren huvilat huutokaupalla – viiden myynnissä olevan huvilan kunto vaihtelee täysin remontoidusta romahdusvaarassa olevaan Tilaajille
1.4.
Yle: Sairaalat saivat varmuusvarastoista jopa kahdeksan vuotta sitten vanhentuneita hengityssuojaimia
1.4.
Uefa siirsi kaikki kesäkuun jalkapallomaaottelut – tanskalaistiedon mukaan naisten EM-kisat lykätty vuodella
1.4.
Oululainen Tinja-Riikka Korpela on päässyt Evertonin maalivahtina aistimaan englantilaisten intohimoa jalkapalloa kohtaan: "Se on henki ja elämä" Tilaajille
1.4.
Toukokuun tornien taisto peruttiin koronavirusepidemian vuoksi
1.4.
Vientikiellot iskevät omaan nilkkaan viennistä riippuvissa maissa – "Rajoituksia voi jäädä päälle, kun kriisi on ohi"
1.4.
Korona työllistää myös tulkkeja, kun hallituksen tiedotustilaisuudet tulkataan suorana viittomakielle – intensiivinen simultaanitulkkaus vaatii kokemusta: "Työ on kuormittavaa ja tilaisuudet sisältävät tärkeitä asioita" Tilaajille

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image