Ota kuva: Minä ja Kaleva

Mikä on uutta 14.2.2015 6:00 | Päivitetty 17.2.2015 14:50
-

Ota kuva uudesta tabloid-Kalevasta ja lataa kuva Instagramiin tägillä #uusikaleva. Kuvia kootaan tälle sivulle. Osa kuvistaa julkaistaan Kalevan Yhteisöt-sivulla.

Kuvia julkaisseiden kesken arvotaan palkintoja: Lahjakortti jäätelökahvila-Minettiin, kolme Kalevan tuotepakettia ja kaksi Kaleva-lukutuotepakettia kuukaudeksi (sis. sanomalehden ja eKaleva). Palkinnot arvotaan perjantaina 13.3. Voittaja kerrotaan lehdessä 17.3.

 

Kalevan Minä ja Kaleva -arvonnan säännöt:
 
1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Kaleva Oy, Lekatie 1, 90140 Oulu. (Jäljempänä järjestäjä).
 
2. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki arvonnan aikana Suomessa asuvat yksityishenkilöt jakamalla Instagram-sovelluksessa 14.2.-12.3.2015 välisenä aikana #uusikaleva merkinnällä varustetun kuvan. Arvontaan osallistuminen ja kuvan näkyminen arvontasivulla internetissä sekä kuvan julkaisu Kalevan Yhteisöt-sivulla edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Järjestäjällä on oikeus moderoida arvontasivulla sekä Yhteisöt-sivulla julkaistavia kuvia. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Arvonta ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin sääntöjä.

Arvontaan eivät voi osallistua järjestäjän arvonnan suunnittelussa ja toteutuksessa mukana olleet henkilöt (Kaleva Oy ja alihankkijat).
 
3. Kuvaoikeudet
Järjestäjä saa julkaisuoikeudet arvontaan osallistuviin kuviin. Kaleva Oy:lla on myös oikeus käyttää kuvia markkinoinnissaan. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus lähettää kuva ja myöntää edellä mainitut oikeudet Kaleva Oy:lle.
 
4. Arvonta
Arvonnan järjestäjä arpoo voittajat 13.3.2015. Mikäli voittajia ei tavoiteta 14 vrk:n kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

5. Arvonnan palkinto
Kaikkien kuvansa jakaneiden kesken arvotaan yksi lahjakortti jäätelökahvila Minettiin Oulussa, (arvo 30 euroa), kolme Kalevan tuotepakettia (arvo n. 15 euroa) ja kaksi Kaleva-lukutuotepakettia (arvo 30 euroa). Kalevan lukutuotepaketti sisältää kuukauden tilauksen paperi-Kalevaa sekä samanaikaisen lukuoikeuden eKaleva-näköislehteen.

6. Palkinnon luovutus / julkisuus
Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajille kohtuullisessa ajassa arvonnan jälkeen tai erikseen sovittavana ajankohtana. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagram-palvelussa ja tieto voittajista voidaan julkaista Instagramissa, Kaleva-lehdessä ja Kalevan verkossa.
 
7. Järjestäjän vastuu
Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
 
8. Palkinnon vaihto
Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
 
9. Henkilötietojen käyttäminen
Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja palkinnon toimittamiseen voittajille. 

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image