Tilaajille

Ii­läi­ses­sä pit­se­rias­sa pohjia pyö­rit­tää alan huip­pui­hin lu­keu­tu­va Katja Körkkö, joka haluaa maail­man par­haak­si tai­ki­nan heit­tä­jäk­si – Nyt mestari kertoo myös, kuu­luu­vat­ko ananas ja ma­jo­nee­si pitsaan

Toisinaan iiläisen ja pizzataikinan voi bongata metsästä, kotipihasta tai joen rannasta. Tuulinen sää on pieni plussa, sillä se tuo olosuhteisiin sopivan haasteen. Ravintolan seinille kiinnitetyt kuvat ja kunniamaininnat kertovat harjoittelun tuloksista.

Katja Körkkö harjoittelee myös pienillä pizzataikinoilla, mutta "iso taikina on kuitenkin aina iso taikina".
Katja Körkkö harjoittelee myös pienillä pizzataikinoilla, mutta "iso taikina on kuitenkin aina iso taikina".
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Näky Iin Kotipizzassa on täysin poikkeuksellinen.

Pienikokoinen nainen veivaa pizzataikinaa ruokasalin perällä, jauhot roiskuvat kasvoille ja taikina sen kuin kasvaa.