Kommentoi

Näyttäisi olevan kyseessä Silja Line varustamon, Silvia Regina (nykyisin M/S Stena Saga). Kyseinen laiva oli Helsinki-Tukholma reitillä vuoteen 1991 asti ja on nykyään Stela Linen omistuksessa. Hieno laiva! Tämän laivan korvasi Silja Symphony ja Serenade, jossa toisessa ainakin oli sitten myöhemmin norovirusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ulkomaalaisesta laivasta on vain kaksi ilonpäivää: ensiksi kun sen saa valmiiksi suomalainen telakka, ja toiseksi kun se purjehtii pois Itämereltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyssyiskin laivojen kohdatessa pimeässä yössä laivojen ongelmana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on mojova! Jos ei ihan kaikilta ruotsinlaivoilta niin ainakin kauempaa tulevilta risteilylaivoilta lasketaan kaikki "plörtsit" suoraan mereen, kunhan ei olla liian lähellä satamaa. Mitään ei niille voida eikä kai olla tosissaan yritettykään. Kyllä me suomalaiset maamiehet saisimme suojavyöhykkeiksi laittaa vaikka kaikki peltomme eikä Itämeren tilanne paranisi yhtään.

iiTÄMEREN TILANNE ,e jusiem

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaisi ottaa selvää näiden plörtsien suuruusluokasta verrattuna pikkukaupungin vuotuisiin päästöihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Just aamulla tuli Peltsin ohjelma itämeren tilanteesta. Muut maat pilaa senki meren. Ei suomi. Me täällä sitten yrittetään pelastaa meret ja koko maapallo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai että muut pilaa, ei me. Et ole ihan kartalla asiasta, tai mahdollisesti tämä "Peltsin" ohjelma oli positiivista spinnausta.

Suomen maatalouden ja ojitettujen soiden päästöt ovat järkyttävän korkeat. Meillä on väestöämme raskaampi syntisäkki Itämeren suhteen. Ihan turha kuvitella että me taas hoidamme omat asiamme hienosti, ja kaikki on ulkomaalaisten syytä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itämeressä oli kesällä sinileväongelma jo Ruotsin suurvalta-ajalla, silloin ei ollut keinolannotteita, ojitettuja soita eikä risteilyaluksia. Lehdissä on kyllä tälläkin vuosikymmenellä kerrottu moneen kertaan mistä happikato ja sinilevä johtuvat. Ei ole tainnut olla juurikaan vaikutusta vaikka Venäjältä (Suomenlahden pohjukasta) ja Puolasta joitakin vuosia sitten löydetyt fosforilähteet on padottu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

310 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

6.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image