Kommentoi

Muuten hyvä, mutta alhaalla on yleensä kahdet eri neloset ja vitosetkin, samoin toki ylhäälläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ja oikeastihan ei käytetä sanoja ylä ja ala vaan etunumero kertoo sektorin. Eli "ylä vitonen" on joko yksi vitonen tai kaksi vitonen, jolloin yksi vitonen on ylä-oikea viides hammas eli taaempi välihammas ennen poskihampaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hammaslääkärit rakentavat siltoja, koska hammaspeikot eivät osaa uida.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi hammaslääketiede, tai mikä se nyt onkaan se kun mätetään suu täyteen elohopeaa sisältävää amalgamia ja/tai alergiaoireita aiheuttavaa muovia, on muuttumassa yksityiseksi bisnekseksi, kun meillä ei enää ole varaa hyvinvointivaltioon jotta voitaisiin ostaa runsaat määrät F-35:ia, jotka ovat ihan välttämättömiä pahoinvointivaltiomme puolustamisesssa.

Kun hammaslääketiede tai mikä se nyt onkaan on muuttunut yksityiseksi bisnekseksi niin silloin ei sitten köyhän enää tarvi käydä hammaslääkärissä kun pienituloisena ei ole siihen varaa.

Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin nimittäin perinne ammatti kyläseppä senmyötä saattaa palata takaisin ihan jotta vähävarainenkin voi kohtuuhintaan vedättää sillä kyläsepällä hampaanraiskansa veks sitä mukaa kun ne alkaa särkemään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä meni taitavasti metsään tämäkin kommentti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin katsoi alkuviikosta sen Eemeli-elokuvan, jossa Eemelin keinot ei riittänyt Linan kipeän hampaan poistoon. Kyläseppä sen sitten pätevästi poisti.

Muuten olen samaa mieltä, että sen verran kalliiksi on tehty hammaslääkärillä känti kun puolittivat Kela-korvauksen ettei yksinkertaisesti ole rahoja yksityisellä käydä ja julkiselle vain puhelimella ajanvaraus eli joko varattua tuuttaa tai sitten ei vastaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä kallista tuli tuolla yksityisellä. Kun elääkkeelle jäin siirryin kunnalliseen ja hinnat vain kolmanneksen yksityisestä. Mutta tuosta hoidon saatavuudesta olen eri mieltä kanssasi.
Soitopyynnön jätettyä aina on soitettu takaisin ja saanut jopa ajan samalle päivälle, mutta usein kuitenkin muutaman päivän sisällä. Sitten yleistarkastus- ja hammaskivenpoisto aikoja on saanut odottaa muutman kuukauden. Mutta nehän eivät kiireellisiä olekkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa mulla olisi mennyt kunnallisessa aika yli vuoden päähän, vaikka edellisestä tarkastuksesta oli vuosia. No siinä tuli 10 vuoden tauko sitte ja yksityisellä kaivettiin amalgaamit pois ja pantiin pari uutta paikkaa. Melkeen tonni meni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei amalgaamipaikkoja enää laiteta ollenkaan lapsille ja aikuisillekin vain jos sellaista nimenomaisesti pyytävät. Niillä on kuitenkin etuja muovipaikkoihin verrattuna: pysyvät paremmin kiinni hampaassa ja kestävät kulutusta pidempään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Amalgaamia koskeva osio pitää paikkansa, minullakin on suussa pari paikkaa jotka on laitettu joskus 70- luvun alkuvuosina kouluterveydenhoidossa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

YTHS kyllä on paikkaillut edelleen hampaitani amalgaamilla, kun sinne asti on päässyt. Kuulemma muovipaikan vaihtaminen tilalle olisi ollut liian kova urakka ja lopputulos olisi ollut huono.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno tapa tarkistaa kuunteleeko hoitoapulainen huolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

299 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Näen pelkureita ja raukkamaisuutta

Minä näen ihmisten raadollisuutta, kateellisuutta ja suoranaista pahuutta kanssaihmisiä kohtaan! Sekö on sitä parasta su... Lue lisää...
Lady in black

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

4.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image