Kommentoi

Eräs insinööriopiskelija hauskuutti väittämällä, että askelmoottori toimii datalla :) Jos kytkee askelmoottorin kommenttipalstan datavirtaan ja heittää kehiin raflaavan kommentin, niin askelmoottorin pyörittämästä generaattorista saisi ilmaista energiaa? Vähän samaa kuin väittäisi alokkaan toimivan käskemällä. Kyllähän se jääkäri joutuu itse hikoilemaan, vaikka kersantin äänenpaineella pyörittäisi tuulimyllyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Löysikö Pikku-apulainen lehdestä hyvän uutisen, jota lähtee kertomaan kaikkeen maailmaan uumoilee Pelle Peloton kauhistunein ilmein "...pitänee opetella keittämään aamukahvit itse...2

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikku-apulaisella on varastossa vielä runsaasti hehkulamppuja, eikä niiden käyttöä ole kielletty. Viimeisimmässä numerossa Pikku-apulainen kokeili energiansäästölamppua ja hyvin toimi.
Pikku-apulainen toimii sähköllä. Aina välillä on näytetty, kun imee energiaa paristosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koki valaistuksen? Mistä tuo apulainen saa energiansa? Lapsena ajettelin, että lantioon ja hartoihin oli aa-paristolle paikat. Nyt aikuisen aajattelen samalla lailla. No nyt tuonki pitää vaihtaa polttimo lediksi, kun hehkulamppu on kielletty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä apulainen tosiaan vaihtaisi valaistumisensa jälkeen ledilamppuun, ja maailma pelastuu. Ns. energiansäästölamput eivät olisi toimineet koska se 'sytyttää hitaasti'.
Apulainen on joskus näytetty vaihtamassa lamppua, mutta ei koskaan paristoja tai lataamassa. Lienee jokin Pellen ehtymätön energianlähde.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image