Kommentoi

Eräs insinööriopiskelija hauskuutti väittämällä, että askelmoottori toimii datalla :) Jos kytkee askelmoottorin kommenttipalstan datavirtaan ja heittää kehiin raflaavan kommentin, niin askelmoottorin pyörittämästä generaattorista saisi ilmaista energiaa? Vähän samaa kuin väittäisi alokkaan toimivan käskemällä. Kyllähän se jääkäri joutuu itse hikoilemaan, vaikka kersantin äänenpaineella pyörittäisi tuulimyllyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Löysikö Pikku-apulainen lehdestä hyvän uutisen, jota lähtee kertomaan kaikkeen maailmaan uumoilee Pelle Peloton kauhistunein ilmein "...pitänee opetella keittämään aamukahvit itse...2

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikku-apulaisella on varastossa vielä runsaasti hehkulamppuja, eikä niiden käyttöä ole kielletty. Viimeisimmässä numerossa Pikku-apulainen kokeili energiansäästölamppua ja hyvin toimi.
Pikku-apulainen toimii sähköllä. Aina välillä on näytetty, kun imee energiaa paristosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koki valaistuksen? Mistä tuo apulainen saa energiansa? Lapsena ajettelin, että lantioon ja hartoihin oli aa-paristolle paikat. Nyt aikuisen aajattelen samalla lailla. No nyt tuonki pitää vaihtaa polttimo lediksi, kun hehkulamppu on kielletty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä apulainen tosiaan vaihtaisi valaistumisensa jälkeen ledilamppuun, ja maailma pelastuu. Ns. energiansäästölamput eivät olisi toimineet koska se 'sytyttää hitaasti'.
Apulainen on joskus näytetty vaihtamassa lamppua, mutta ei koskaan paristoja tai lataamassa. Lienee jokin Pellen ehtymätön energianlähde.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa sekä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa jäätävän tihkusateen ja lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi keskiyöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi tallouden pitää kasvaa koko ajan?

Palkat eivät nouse kuitenkaan suhdateiden mukaan, kuten viimekertaisen nousun alun ja tämän neuvottelun välillä. Nousu o... Lue lisää...
Kui se tuollaisen ny...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image