Kommentoi

Paskatuotteilla kasvaa, jos käyttää jaksaa. Valmistajan, tukun ja vähittäismyyjän teepetti ja reedetti joko brutto voitto tai nettotappio ja bäristeri kulut ja verot sekä sakkopuna liivate ihira ja Stan Saanilan herkku ketsuppi. Erityisesti Hair, Fleda ja punaliha kaupoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toinen hieno päivän pelastaja on Helmiä sioille - parhaimmillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se valitettavan usein on oikeassakin elämässä.

Toinen hyvä on se että 95% käyttäjistä suosittelee. Luultavasti ne jotka yleensä uskoo mainoksiin käyttää näin mainostettavia tuotteita. Ja jos hiukset eivät putoa päästä niin sitähän voi ilman muuta suositella. Mitta ei sitä sovi kertoa että käyttäjiä on ehkä 1% väestöstä ja muut eivät tuoteta edes aio ostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän on kuin se kuuluisa hirvipilli! Pakkauksessa lukee komeasti "yliopiston testaama" tai jotain muuta vastaavaa. Kun sitten kaivaa esiin tuotteen tutkimustuloksen, niin yhteenvedossa todetaan, että tuotteella ei ole hirviä karkottavaa vaikutusta. Eihän se lopputulos sitä tuotetta toki testaamattomaksi tee, mutta tarkkana kannattaa olla, jos testin tuloksista ei ole mitään mainintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama sylttytehdas, joka aikoinaan myi autojen kaasuttimiin sähkömagneettista polttoaineen ionisointiliipotinta, jonka tehtävänä oli muuttaa bensan atomaarista koostumusta ja molekyylirakenneta. Siten parannettiin moottorin tehoa ja säästettiin polttoainetta.
Ja kyllä, tuote oli testattu.
Polttoaineen kulutus ei noussut kuin 15%, mikä oli varsin hyvä tulos. Normaalisti autoa viritettäessä hyvänä tuloksena voidaan pitää sitä, jos teho ei putoa enempää kuin 30% ja polttoaineen kulutus ei kasva yli 43% .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä kuvaus löytyi muropaketista, Lainaus kirjoittajalta maxz:

"Shoo!TAG™ hyödyntää luonnon energiaperiaatteita yhdessä fysiikan, kvanttifysiikan ja edistyneen tietotekniikan kanssa. Kortin magneettinauha on koodattu taajuuksilla ja resonansseilla sekä polarisoidulla elektromagneettisella varauksella. Shoo!TAG™ auttaa kehoa muuntamaan luonnollista sähkökenttää yhdistämällä siihen tiettyjä frekvenssejä, joihin tietyt hyönteiset reagoivat. Näin ollen käyttäjän oma sähkökenttä toimii hyönteisten karkottimena."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image