Kommentoi

Sattumoisin juuri tänään katselin, että minullakin olisi 2 pataa tarjolla; toinen ehjä, toisessa pienehkö halkeama, jonka ehkä etevä teeseitsemies helpostikin korjaa. Vaan Allu pistänyt paremmaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pienille paikkakunnille pitäisi saada myös leipäjono. Pienillä paikkakunnilla ruoan hinta on kovempi kuin kaupungissa ja ei ole lidliä. Huomasin kun ostin pikkukaupasta elintarvikkeita. Tyrmistys kassalla oli suuri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee mieleen aina eräs keräys, jossa kerättiin kaupan edessä lahjoituksia. Mies pakkasi pakettiautoon lahjoitettuja ruokia ja yksi kassillinen meni myös hyttiin penkin taakse. No ajattelin, että tarpeeseen menee, koska autokin oli vanha ja ruosteinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä noista lahjoitusruuista minun mielestäni vapaaehtoisten järjestäjienkin kuuluu saada oma kassinsa. Hakeehan sieltä parempiosaisetkin, Oulussa jopa yliopiston professori, ilmaista ruokaa. Muualla myös venäläiset kulman taakse parkkeerattuun ökymaasturiinsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Viikot töissä toisella paikkakunnalla ja viikonloput kotona

On tietenkin kokemuksia. Melko avartavia myös ammatillisesti. Se tämä meidänkin valtakunnan väki on melko erilaista, voi... Lue lisää...
Pontus.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image