Kommentoi

Läpi mennyt on sisään ajoa vailla. Korjaamoon, katskille, paalaamoon tai ẞtraße Ylitšßśalle de Calle de Śsapitænålle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melto sikarauta takki menee aina läpi, jos ei katsastuksesta, niin paalaimesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarina kertoo, että eräs vanhan auton omistaja keksi loistavan idean katsastusta varten: päätti valaa betonia auton lattiapeltien päälle, tuleepa puhkaisematon pohja autoon. Valu meni hyvin, lattiaverhoilut paikoilleen sekä kumimatot, sitten katsastamaan vanhaa palvelijaa. Auton meno oli silminnäkijöiden mukaan raskaan puoleista, painoa oli kertynyt autoon betonilattian myötä. Liekö karsastusmieskin nähnyt tavallista raskaamman auton, kun pohjan koputtelun jälkeen meni tutkimaan autoa sisältä, lattiaverhoilua nostellen. Katsastusmies totesikin: "Olisitte laittaneet autoonne vielä pärekatonkin, ennen kuin tulette katsastukseen !". Auto piti romuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistuu mieleen kuinka tojotan jälkitarkastuksessa 2 metrinen katsastumies veti kaksin käsin käsijarrua niin lujaa, että heikoin osa siellä petti. Oli muuten uusi vaijeri, josta sai revittyä sen vaijerin päätynupin irti. Antoi kuitenkin leiman, koska mittari ehti nousta tappiin asti ja siellä oli uusi vaijeri. Oli se kyllä mielivaltaista touhua. Saattoihan siihen läpimenemiseen vaikuttaa sekin, että katsastuspaikan päälikkönä sanoin olevan siskon miehen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo... sama kokemus oli mm. 1970-luvun alussa, kun katsastin Fiat kuussasatasta Tuiran rannassa. Olin mielestäni paikannut läpiruostuneeet helmat hyvin Plastic Paddingilla ja nätisti maalannutkin, mutta katsastusmiehen piikki meni heti läpi. En liene ainoa, noita aikoja kokeneena...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

235 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula ko?

Nykyajan nuoret on vötkylöitä. Aamulla kun pitäisi aikaisin herätä ja sitten töhinmeno pitäisi olla, että menenpä sitte ... Lue lisää...
niin ja.,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image