Kommentoi

No jaa, viime liittokieroksella selluköpit menivät pienemmästä summasta lakkoon ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedättekö, mitä lukee Lidlin työntekijän palkkatodistuksen alareunassa? Se vaan on tyhmää maksaa liikaa! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiieättekö, miksi suomalaisissa firmoissa on niin huonot palkat ? Kun lähes joka firmassa on omasta takaa palkanlaskija. :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ite sain vastaavan kokosen palkankorotuksen, kun olin keikkahommissa. Vanhempi asentaja veti iltasin viinaa ja mun piti sitten ottaa kärkimiehen paikka työmaalla. Eika siinä mitään, mutta pikkupäissäänkin työmaalla oleminen on aika riski. Sanoin tästä alkoholin käytöstä pomolle, mutta eipä se alkanut toimenpiteisiin. No mulla oli määräaikainen loppumassa ja sanoin, että nyt muuten pidän loput lomat. En jaksanu katella sitä touhua. Yllättäen minulta ei edes kyselty, että haluanko jatkaa sopimuksen päätyttyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulin juttua, kuinka tyhmempää jätkää oli vedätetty palkassa. Pomo oli sanonut sille, että saat kovempaa palkkaa kuin muut, joten elä kerro muille. No kaveri olisi sitten vahingossa kertonut palkkansa. Se oli ollut kaikista huonoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Me oltiin sitten kaikki tyhmiä. Tuo tilanne meinaan oli käytäntö isossa keskusliikkeen varastossa. Aiheesta ei enempää puhuttu muuten, mutta joskus tämmösen psykologian tajuava kaveri virnisteli "...katoppa vaan miten jokainen tutkii nauhansa itekseen eikä kukaan vertaile muiden kanssa..."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse en näytä palkkanauhaani toisille enkä ole kyselemässä toisten palkoista eikä niin tee meidän puljussa muutkaan. Olen palkkaani tyytyväinen ja jos en olisi, juttelisin asiasta pomoni kanssa. Työkavereiden palkka ei minulle kuulu eikä ole minulta pois jos joku tienaisikin enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän työpaikalla eräs työntekijä sai 50 pennin palkankorotuksen tuntitaksaan, oli vielä markka käytössä. Pomo oli vannottanut, että asiasta ei hiiskuta muille työntekijöille. Asia kuitenkin paljastui, koska tämä onnekas työntekijä kertoi sen kaikille kovalla äänellä. Pomo kävi raivoamassa ruokatunnilla, että jos saatte palkankorotuksen niin siitä ei saa paljastaa kenellekään muulle työntekijälle. Pomosta tuntui paskalta ja petetyltä ilmiselvästi. Siitäpä syntyikin meille työntekijöille käytäntö, että näytimme oman tilinauhan työkaverille tilipäivänä. Kaikki hyvin, jos ei ollut "salaista" palkankorotusta. Olipa mukava lähteä opiskelemaan,"hullu" työelämä ei tuntunut silloin mukavalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parake anto aina useamman markan korotuksen tuntipalkkaan, kunnes alako yt

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Proletaarien diktatuuria työkansan keskuudessa. Politrukki päätti ja muut tottelivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tunteisiin vetoava, vahingoniloa, myötätuntoa vai -häppeemistä vai ilimiantua verottajalle rustaamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

233 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula ko?

Nykyajan nuoret on vötkylöitä. Aamulla kun pitäisi aikaisin herätä ja sitten töhinmeno pitäisi olla, että menenpä sitte ... Lue lisää...
niin ja.,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image