Kommentoi

Pahan makuiset on lääkettä, terveellisiä tai myrkkyjä. Hyvänmakuiset vaarallisia tai muuten haitallisia .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyviä ruokia ovat! Maistuu minullekin! Mutta aika rumia ovat ulkonäöltään minusta nuo Fingerporin virkamiehet, jos näin suoraan tohtii sanoa. Ja kaipa sitä tohtii. Suoraan sanominen on ollut meikäläisellä tapana, ja usein siitä on ollut haittaa, vaikka totta puhunut silloinkin on. Mielistelijä olisi saanut omaa etua useammin. Ja niitä pomon mielistelijöitä on tullut töissä nähtyä. Ja samat mielistelijät mustamaalaavat ja selekäänpuukottavat omaa asemaansa uhkaavia. Fingerporissa on reilumpi meininki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ulkonäkö ei pätevöitä moniinkaan ammatteihin, älyttömyys vielä harvempaan. Suo anteeksi Önö, mutta höpinäsi on surullinen esimerkki siitä, mihin elämänkoulun käyminen yksinomaisena oppisuorituksena voi johtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No tuota on sitä tullu koulunpenkillä oltua 17 vuotta nuoruuvesa ku kaikki viralliset oppilaitokset lasketaan. Ja luokalle en jääny kertaakaan. Ja oli kai siitä hyötyäki, ku sai vakituisen työpaikan lopulta, vaikka pitkään näytti, että ei saa. Ja elämänkouluki on jotaki opettanu, ja varmaan opettaa vielä lissää. Toivottavasti hyviäki asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virkamiehet näyttivät olevansa kykeneviä huolella pureksimaan sen, mihin tarttuvat. Kaukana hampaattomasta mediasta, joka näkee kyllä poliitikon hampaankolosta pilkistävän jäänteen hammastikusta kun samaan aikaan rekallinen kaadettua sademetsää kulkee vailla toimittajien huomiota Kuortaneen hammastikkutehtaalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image