Kommentoi

Lehtimyyjä soitti, pari vuotias poikani leikki olohuoneen pöydällä. Myyjä tarjosi lehtiä edullisesti koko vuodeksi, syrjäsilmällä seurasin poikani taiteilua pöydän päällä. Ilmoitin lehtimyyjälle, että en ehdi lukemaan mitään, silloin pienokaiseni putosi huudon kanssa pöydältä, kauheaa huutoa ja parkua. Lehtimyyjä heti kuuli kaiken ja kysyi: "Tarvitsetko lääkärikirjaa, on edullinen tarjous?". Ei nyt sanoin, katkaisin puhelun. Pojallani oli kaikki hyvin ja jäi lehtimyyjä mieleen, melkein ostin lääkärikirjan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tilanne kuumenee ekvaattorin ja astronomian laitoksen kauriin ja ravun eläinradan Zodiac ja hitti mittarin parhaiten myyvissä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eräissä hautajaisissa alkoi säkkijärven polkka kuulumaan arkusta. Ilmeisesti ei uskottu, että henkilö on elintoimintorajoitteinen pysyvästi, eikä siitä enään nouse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

101 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rikkaan ajatuksia

Se, että joku toinen osaa ajatella asioita pitkällä tähtäimellä. Suunnitella talouttaan, säästää ja sijoittaa ei todella... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.10.

Fingerpori

21.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image