Kommentoi

Sam Makkosella on yötyö, Rieti kovin rauallinen on, Muistuu mieleen omakin kissa. osas kyllä mouruta, mutta oli hiljaa jos vieras tuli. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee mieleen aikoinaan oman kissan mouruaminen. Kissa naukui makkarin ikkunalla ja yhtäkkiä tuli hiljaista ja kissa pinkaisee eteiseen. Kohta ovikello soi. Luulin, että sieltä on tulossa kaveri, joka osaa kyllä tulla siten, että kissa ei pääse karkuun. Avaan oven ravolleen ja yhtäkkiä joku ukko vetää jalan oven väliin. Oli siinä ovessa pitelemistä, kun mies vetää ovea auki ja mulla kissa roikkuu lahkeessä päästäkseen pihalle karkuun. Tönäsin ukon oven ravosta ja kenkä jäi sisäpuolelle. Kissan pistin olohuoneeseen. Sitten selvisi, että se ukko oli TV-upatarkastaja. Se oli käynyt makkarin ikkunan takana kurkkimassa sisälle. Näki, että nurmikko oli tallaantunut siitä kohti. Väitti, että oli nähnyt verhon raosta television naapurin pihalta saakka. Siinä tulikin hieman vääntöä asiasta, että onko kyseessä salakatselu. Sanoin, että luvan kyllä otan, koska olen juuri muuttanut, mutta kaikki mitä on minun oven sisäpuolella, kuuluu minulle. Lupatarkastaja lähti ilman toista kenkää:) No kohta kissa meni taas ikkunalle naukumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuotteissahan on omistajan leima eli kuten kirjoitettu on niin "...antakaa keisarille mikä keisarin on, Sonylle mikä Sonyn on ja Kultakeskukselle..." ja kissa tietää oikeuden tapahtuvan edessään ja vaieten sitä kunnioittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Lapin maakunnassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

259 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Nyt, jos koska pitäisi liittyä ammattiliittoihin. Ammattiliitojen tulisi olla vähintään maanosan kattavia, silla globaal... Lue lisää...
Syke

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.11.

Fingerpori

14.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image