Kommentoi

Sam Makkosella on yötyö, Rieti kovin rauallinen on, Muistuu mieleen omakin kissa. osas kyllä mouruta, mutta oli hiljaa jos vieras tuli. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee mieleen aikoinaan oman kissan mouruaminen. Kissa naukui makkarin ikkunalla ja yhtäkkiä tuli hiljaista ja kissa pinkaisee eteiseen. Kohta ovikello soi. Luulin, että sieltä on tulossa kaveri, joka osaa kyllä tulla siten, että kissa ei pääse karkuun. Avaan oven ravolleen ja yhtäkkiä joku ukko vetää jalan oven väliin. Oli siinä ovessa pitelemistä, kun mies vetää ovea auki ja mulla kissa roikkuu lahkeessä päästäkseen pihalle karkuun. Tönäsin ukon oven ravosta ja kenkä jäi sisäpuolelle. Kissan pistin olohuoneeseen. Sitten selvisi, että se ukko oli TV-upatarkastaja. Se oli käynyt makkarin ikkunan takana kurkkimassa sisälle. Näki, että nurmikko oli tallaantunut siitä kohti. Väitti, että oli nähnyt verhon raosta television naapurin pihalta saakka. Siinä tulikin hieman vääntöä asiasta, että onko kyseessä salakatselu. Sanoin, että luvan kyllä otan, koska olen juuri muuttanut, mutta kaikki mitä on minun oven sisäpuolella, kuuluu minulle. Lupatarkastaja lähti ilman toista kenkää:) No kohta kissa meni taas ikkunalle naukumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuotteissahan on omistajan leima eli kuten kirjoitettu on niin "...antakaa keisarille mikä keisarin on, Sonylle mikä Sonyn on ja Kultakeskukselle..." ja kissa tietää oikeuden tapahtuvan edessään ja vaieten sitä kunnioittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

221 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mansikka maalle töihin?

Kyllä se on ongelmana, että osa suomalaisista eivät halua tehdä töitä, jos siinä ei ole jotain "hohtoa" tai ei muutoinka... Lue lisää...
Ryö palkitsee

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image