Kommentoi

Tärkeä todistusaineisto on tietty ryykitikku ja poskettoman pehmeää storaensolaista hienopaperia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hurmio jakamassa pyttytuomiota. Puolustusasianajaja voinee myös esittää haisevan vastalauseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei niin ylhäisen parasaineksisten kuin mitä tuomarit tai muut ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat tarvi käydä kakalla.

Poikkeuksena ehkä kaivosinsinöörit, joitten surkeuden tähden me kansana joudumme lahjoittamaan kultaa sisältävät malmiot katanalaisille tai austraalialaisille. Ja siksi niille kun ne osaa perustaa ja pitää toiminnassa kultakaivoksen mutta me finskit kuulemma emme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Ei niin ylhäisen parasaineksisten kuin mitä tuomarit tai muut ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat tarvi käydä kakalla."

Tarviipas, itse asiassa on tehty ennustus että jos ihmiskakalla alkaisi olla jotain rahallista arvoa, niin heikompiaineksiset (=köyhät ja kouluja käymättömät) alkaisivat syntyä ilman anusaukkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.
Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakunnissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Paljon paremmalta tuntuu kuin edellisen kepulien kokkareiden kavalluskavalkaadin 'maanpetosvaltioneuvoston' aikana. Su... Lue lisää...
Sini-Valko Oikeistol...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image