Kommentoi

Luin jostain, että jossain koulussa olisi yritetty pakottaa katsomaan homoerotiikaa sakon uhalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kysessä on Data, epäilen virusta ohjelmistossa, en luonnon järjestystä. Liekkö sitten suurta suunnitelma, että alfa urokset pääsevät levittämään geenejään, kun muilla on vain kivaa, muutenhan tässä olisi tyhjä planeetta. Voihan tosin olla, että planeetta on tyhjä, ja me lillumme jossain soosissa petrimaljassa, ja tämä kaikki on illuusiota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka muuten määrittelee, mikä on luonnollista? On olemassa jopa elämänmuotoja, joissa kohde on voi hedelmöittää itsensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt ei puhuta limanuljaskoista vaan siitä mikä on ihmislahjille luonnollista. Kerro yksikin esimerkki jossa ihminen on itse hedelmöittänyt itsensä (Neitsyt Mariaa ei lasketa).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki mitä ihmiset tekevät on luonnollista ihmisile. Variaatiota on enemmän kuin omaan napaan keskittymällä on mahdollista havaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Luonnollista" on omituinen argumentti.

Homoseksuaalisuutta esiintyy eläinkunnassa laajalti, samoin kuin ihmisten parissa. Järjellisten määritelmien mukaan se on siis täysin "luonnollista".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmislajille luonnollista käyttäytymistä on heteroseksi VAIN lisääntymistarkoituksissa. Ja sehän on onneksi vielä normaalien ihmisten ainut tilanne, jossa seksiä saa harrastaa luonnollisesti. Tietenkin vain peiton alla ja valot sammutettuna, ja nauttiminen on muuten sitten kielletty!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.
Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakunnissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Paljon paremmalta tuntuu kuin edellisen kepulien kokkareiden kavalluskavalkaadin 'maanpetosvaltioneuvoston' aikana. Su... Lue lisää...
Sini-Valko Oikeistol...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image