Kommentoi

Ihan kuin naapurin Fatsi Faderlandista parhaimpien kiropraktikkojen ja plastiikkakirurgian tuntemattomaksi muokkaamana vähän ennen nationalistisen sosialistisen kokeilun romahdettua joku vuosi sitten naamioituna paikallisväriin sopivin hahmoon, joko Whisky Kurssi tai U-Baatissa lähetystön valmistelemaan lymypaikkaan Lylyn lykkimänä ja Evita Lulun mustaksi mieheksi tervattuna luonnonväreillä. Mukana tuli koirasusj Plöndi, Capo di tutti Capi di Tuttiritari Benita proteeseineen, arkkiatri Menningänninen, rakennuskompleksi arkkitehtuuri Vaasas Sport, Hermanni Hemppa setä, Hienohienheinrikki ZZtopleSSab:ltä, VodaMarttiini Shaken Stevens not Stirred, Köppänän Ryysyrannan Juusoppu ropakantaröpi ja muita iloisia veikkosia Nottinghamin Omar Sheriffin Sherwoodin Shenatormono fabriikin Götternieberlung-Dammerung Teutopreuskönigsin valkyyria oopperasta taskut ja kapsakit Reinin markkaa pullollaan Artsin kultaveitsellä puusta pätäkkää vuolemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdokkaaksi kalastellen ääniä kielletyn hedelmän ja lihan nautinnoilla, jostakin syystä väheksytyn tuotantoeläimen Hyvän tai Pahan onnen Nasta muumio sekä Fantom Mustanaamio symbolein varusteltuna. Elkää valittako ettei valittu valittamaan valittamaan valittua kansaa edustamaan kansanvaltaista kansaa. Sillä ei kaksi kolmannetta, kolmannen kerran toden sanoessa, vaikka kahdennessa vain kaksi jytkyä yhdessä ensimmäisessä kerrassa, joten toisessa kolmannessa, joka yksinkertaisesti ensimmäinen, jonka yksinkertaisinkin individualisti yksinkertaisessa päässään yksin, kaksin tai useamman yksilön tai ryhmän ryhmässä ymmärtää peruskoulun suppean, laajemman suppeamman tai laajemman kurssitarjonnan tavoitteiden mukaan. Kiertokoulun, alkeis- kansalais-, kansa- tai keski- tai oppikoulun vielä vaikuttaen yhä vähemmässä määrin vaka vanha vennamolais-väinämöläis persusuperperus aggraari-urbaani akselilla. Natsisika voi olla kohta unohdettua nakki-kauraa, jos vanhan punikismin aiemmat kannattajat nepotismis nomenklatuura oligarkit oli hillaa, piparia tai karkkia paljon tai ei ryhtyvät kumoamaan kansallissosialismin voittanutta globaalia kansainvälistä internationalin trotskilaista puna tautia konstipatian, constipatian, obsipatian tai muun ummehtuneen työkalu yhteisön valtion idoli ihanteen kvasi toteutumon. Siis kossun ystävät konjakin ja viskyvodan tilalle Standard vodaa, bourbonia ja muita alkoholittomia juomia Abotionistilais Kieltolain ihanteiden mukaan Pariisin kommuunin, Rosa Luxemburgin, Bela Kun ja Svea-Götan kommun systembolagetin monopolismia desentralisoimaan, fragmentoimaan tai keskittämään. Muista äänestää! Capitalist United City, Communist United Mänchester, potin korjaa femakko karju viherpiipertäjät Alkion laskuopin mukaan Keppana pettää aina, vaikka pitää läpinäkyvää avointa linjaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas on kaivettu joka toiselle ja joka toiselle ei natsilätyskä, mikähän puolue saa seuraavaksi diktatuuri valtuudet?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se hyvä että natsipossu pitää sentään viidestä päivästä viikossa. Varsinkin lauantaista kun silloin on karkkipäivä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai tässä vaan panetella toisia kansalaisia ihonvärin, ammatin, puoluekannan tai vanhentuneen puoluekannan tai tuotantoon osallistumisen mukaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Daniel Defoen romaanissa Robinson Crusoe haaksirikkoutui Amerikan rannikolle, siis alkuperäinen Perjantai oli intiaani.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

esikuva Selkirkin saari oli joo Chilen edustalla mutta Defoe sijoitti Robinsonin saaren Karibialle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taiteilija taitaa parodioida Karvista ja Robinson Crusoeta. Mutta onko tämä hauska onkin toinen juttu;?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.
Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakunnissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Paljon paremmalta tuntuu kuin edellisen kepulien kokkareiden kavalluskavalkaadin 'maanpetosvaltioneuvoston' aikana. Su... Lue lisää...
Sini-Valko Oikeistol...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image