Kommentoi

Monissa elokuvissa ja tarinoissa on kohtaus, jossa hintelä, pitkätukkainen tai muuten perinteisen miehen mallista poikkeava mies menee baariin, jossa saa kuulla raavailta työukoilta kuittailua ja kehotuksia poistua, ennen kuin tulee turpaan.

Jarla on kääntänyt tässä stripissä, jossa hintelät hipsterit kuittailevat hipsterikahvilassa työukolle asetelman toisin päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ihan näin yksinkertaista. Katsopa alempaa täydellinen selitys liittyen nimeen Starbuck's ... Nimim. "Kippo" sen oli hiffannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Starbu=vanha ukko.. Asiakas luuli kuuluvansa kuppilan kohderyhmään. Kantiksissa havaittavissa lievää suvaitsemattomuutta;?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo avasi: sattumoisin kun on outo tuollainen käsite kuin "starbu"... Aluksi mietin, että olisiko todella ollut kysymys noin yksinkertaisesta vitsistä kuin tuolla mm. nimim. "Hefe" tiedottaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja joskus sanahakua googlesta, koska tässäkin tapauksessa täytyy tuntea slangisana. Vastaava juttu oli aikoinaan sanaan "jonne" liittyen ("mene jonnekin siitä"...)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jalkakäytävät ovat aluksi erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on ohut lumipeite.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

31.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image