Kommentoi

Monissa elokuvissa ja tarinoissa on kohtaus, jossa hintelä, pitkätukkainen tai muuten perinteisen miehen mallista poikkeava mies menee baariin, jossa saa kuulla raavailta työukoilta kuittailua ja kehotuksia poistua, ennen kuin tulee turpaan.

Jarla on kääntänyt tässä stripissä, jossa hintelät hipsterit kuittailevat hipsterikahvilassa työukolle asetelman toisin päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ihan näin yksinkertaista. Katsopa alempaa täydellinen selitys liittyen nimeen Starbuck's ... Nimim. "Kippo" sen oli hiffannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Starbu=vanha ukko.. Asiakas luuli kuuluvansa kuppilan kohderyhmään. Kantiksissa havaittavissa lievää suvaitsemattomuutta;?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo avasi: sattumoisin kun on outo tuollainen käsite kuin "starbu"... Aluksi mietin, että olisiko todella ollut kysymys noin yksinkertaisesta vitsistä kuin tuolla mm. nimim. "Hefe" tiedottaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja joskus sanahakua googlesta, koska tässäkin tapauksessa täytyy tuntea slangisana. Vastaava juttu oli aikoinaan sanaan "jonne" liittyen ("mene jonnekin siitä"...)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image