Kommentoi

Firmamme, aito ja ikuinen nyrkkipajamme, päätti rakentaa toimitusjohtajan visioimana laatujärjestelmän. Konsulttikin palkattiin. Ensimmäisessä tapaamisessa kaikkien yrityksemme työntekijöiden kanssa konsultti pyysi kirjoittamaan paperilapulle yrityksemme arvoja, mitä hyvää yritys edistää toiminnallaan. Laput kerättiin, konsultti ihmetteli tyhjiä lappuja. Kysyikin, eikö teillä ole yrityksessänne mitään arvoja. Nosti viimeisen lapun, jossa luki "Oli meillä kerran töissä yksi Arvo, mutta se lähti pois". Konsultti ratkesi hersyvän nauruun, nauroi oikein vatsa kippuralla ja totesi:"En ole koskaan työurallani tällaiseen yritykseen törmännyt". Eipä laatujärjestelmää koskaan yritykseemme tullutkaan. Viimeinen niitti tuli, kun yrityksen omistaja käski tekemään laatujärjestelmää kotona työajan jälkeen."Puuhastelkaa vapaa-ajallanne", totesi happamena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää hallituksen iltakoulua. Mukana terveysfirmojen johtajia kuunteluoppilaina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Terveisiä Pihlajalinnalle... arvotte varman potilaatkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohi? Luennoitsija on ensin selittänyt yhtiön arvoja ja sitten kirjoittanut seuraavan aiheen otsikon "tavoitteet", jonka Heimo lukee yhtenä lauseena edellisen otsikon kanssa "arvomme tavoitteet". Näin siinä käy liikenteessäkin kun keskittyy puhelimeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ei ole ikinä ollut töissä, eikä osaa lukea äidinkieltään, menee moni asia ohi. Oppimisongelmiin saa apua, mutta sitä pitää itse haluta. Vaihtoehtona on tietenkin aina kelpo syrjäytyminen ja persujen jäsenkortti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

169 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sairaanhoitajille 6,8 %n korotus

Hoitajat tekee hyvin tärkeää ja vastuullista työtä kaikki kunnia heille pulinat pois korotukset heille suotakoon. Lue lisää...
KJ J

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image