Kommentoi

Ettei olisi ollut ihan itse keksitty tämä termi "hyvissä", en ole koskaan kuullut kenenkään sitä käyttävän. Nämä kaikista surkeimmat voisi jättää julkaisematta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vieras termi tosiaan ja jättää ihan lukijansa pääteltäväksi, onko kyse hienoista pukimista, ajasta tai mistä hyviinsä. Päihteet ei sanasta kuitenkaan mieleen hetikään tule.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai, että "hyvissä" ajoi.. Pastori on nyt kyllä väärin ajoittanu (kirkko)viinin(kö) nautiskelun eli ei saa ennen työhön menoa ottaa, vasta töiden jälkeen! Herran paimenella samat säännöt kuin alamaisillakin -tavan kansalaisilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, lähinnä sen takia että tuossa on aika paljon ristiriitaisuutta. Kuinka voi epäillä myöhästyvänsä jos tusaapuukin sitten yli 9 kk etuajassa. Kuinka kaukaa tuo pappi on oikein tullut? Andromedan galaksiltako asti asti?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laillisissakin tropeissa on kyllä valinnan varaa ;! Liekö kysymyksessä kipulääkkeet, verenpainelääkkeet, allergialääkkeet, tulehduslääkkeet, unilääkkeet, rauhoittavat lääkkeet vai yskänlääke?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mietipä.. "hyvissä" ajoin. Kyllä tuon äkkiä jo ymmärtää, että aika maisteissa se pastori ajeli töihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi et halua maksaa veroja?

Jos elät työmarkkinatuella, sinun veroprosenttisi on -100. Kaikki, mitä saat, on toisten maksamia veroja. Itse et maksa ... Lue lisää...
Backstreet Boys

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image