Kommentoi

Jos tätä joku ei tajunnut niin voin selittää. Mies katsoo lehteä sormien välistä, mutta sitten toinen mies liioittelee tietokone chatissa jollekin, että se näkee läpi sormien vaikka sormet ei ole läpinäkyvät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Selitäpä vielä, mikä tietokone chat on. Muista myös pistää pilkut oikeaan paikkaan ja tarkista yhdyssanojen oikeinkirjoitus!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa löytyä työhistoriaa sekä tuomioistuimesta että verohallinnosta. On manööverit hallinnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myönnän kyllä silloin tällöin saaneeni liikelahjana esim. parasta mahdollista konjakkia, mutta senkin olen antanut henkilöstömme arpajaisiin palkinnoksi. Ei voida puhua lahjonnasta Suomessa, kun vertaa sitä lahjontaan ja korruptioon esim. naapurissamme Venäjällä, missä jopa presidentti Putin on palkallaan "ostanut" satojen miljardien arvoisia kiinteistöjä vanhuuden varalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos nyt verrataan aina ääripäihin niin voidaan aina todeta että "eihän meillä mitään muualla on pahemmin". Ja tällä tiellä kun pysytään niin kohta se on pahemmin meilläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolla eduskunnassa on menossa arvoton näytelmä jossa yritetään kammeta valtionvaroja yksityisten taskuun ja veroparatiiseihin oikein kiihtyvällä tahdilla. Mikä tekisi Suomesta poikkeuksen kansakuntien joukossa?. Älä vain sano että viisaat johtajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image