Kommentoi

Sangen oikealta tulevat herrat näyttävätkin kelpo fukseilta. Ihanko rodunjalostusoppiako siinä ollaan menossa tenttimään, kun noin parveillaan ja riviä suoristellaan? No, onhan heillä ollut jo 30-luvulta lähtien valtakunnan tudorin perintö opastamassa yhteiskunnallisessa osallistumisessa. Toivottavasti nuoret herrakansakokelaat osaavat nostaa oikean kätensä suoraksi kun tietävät vastauksen rodulliseen hygieniakysymykseen..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien, ts. Vasa nationin, Etelä-Pohjalaisen Osakunnan sekä Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan rakennus, ei Savo-Karjalaisten!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image