Kommentoi

Teryleeni olikin todella hyvä housumateriaali, mutta kartelli poistatti sen. Sama juttu nailonpaidat: talvella lämmin koska ilmava, kesällä viileä koska tuuli pääsi läpi, rypistymätön ja sitten liian kestävä joten puuvillantuottajien kartelli sai lopetettua. Samoin nailonsukat; varsinkin urheilusukat. 1960 -luvun sukat kestivät käyttöä 50 vuotta, nykyiset hajoaa joskus jo kolmantena päivänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei suinkaan, vaan oikean kokoiset, silkkiset tai puuvillasatiinista tehdyt alushousut. Mikään ei kuroudu kun alla on riittävän kitkaton alusvaatekerta.

Ei luulisi tämänkin asian olevan tuntematon tämän entisen sivistysmaan kansalle (suo anteeksi tänäinen totaalinen huumorintajuttomuuteni, olen nähnyt idioottikiintiöni täyteen. Kävin eilen Helsingissä).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

175 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

uuden auton osto ei nyt kannata

Sama virsi jatkuvasti, ei kannata ostaa autoakun verottaja romauttaa arvon, ei kannataostaa asuntoa kun arvo romahtaa, e... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image